U zocht op: keuken ontwerp

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


A & B Project

Nijverheidsstraat 10 -1840Londerzeel

A&B Project, een creatief dynamisch Belgisch bedrijf dat meer dan 20 jaar geleden ontstaan is in de wereld van de standenbouw, en steeds is blijven groeien en evolueren tot een bedrijf dat vandaag staat voor:Standenbouw Interieur Grafiek

Dataprint

Herdebeekstraat 2a -1701Itterbeek

Dataprint te Dilbeek is uw expert in digitaal printwerk en fotokopie?n in kleur of zwart/wit.

Grohe

Leuvensesteenweg 369 -1930Zaventem

GROHE is `s werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit negen vestigingen produceren we sanitaire producten zoals kranen, thermostaatkranen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

Hansgrohe

Internationalelaan 55k -1070Anderlecht

Hansgrohe: leader in douches, keuken- en badkamerkranen die kwaliteit, design en innovatie verenigen. De ideale partner bij de bouw of renovatie van uw keuken en badkamer.

Construmax

Herman De Nayerstraat 11 -2550Kontich

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Axor Design

Internationalelaan 55 -1070Anderlecht

AXOR streeft bij de ontwikkeling en productie van mengkranen en douches naar perfectie in vorm en functie. Van klassiek of modern tot avant-gardistisch elke collectie, elk programma en elk product voor de badkamer of

Core Concept

Albert Van Cotthemstraat 64 -1600Sint-pieters-leeuw

Core Concept is een bedrijf dat zich vakkundig toelegt op professionele keukens en koeling. Wij garanderen een competente en efficiënte opvolging, vanaf het ontwerp tot de oplevering van uw grootkeuken.

Hilcomat

Bazellaan 8 -1140Evere

Hilcomat richt zich op de installatie en service van professionele keukens in België.

Ilwa

Schoolstraat 9 -2870Puurs-sint-amands

Ilwa Antwerpen maakt hoogkwalitatieve en duurzame keukens op maat. Ook voor andere meubels op maat (tv-meubel, dressing, badmeubel, vestiare, bureau, enz.) bent u hier aan het juiste adres.

Radar +

Kerlemeers 6 -1790Affligem

De Halleux

Kleurenprachtlaan 2a -1200Sint-lambrechts-woluwe