U zocht op: keuken renoveren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


A & B Project

Nijverheidsstraat 10 -1840Londerzeel

A&B Project, een creatief dynamisch Belgisch bedrijf dat meer dan 20 jaar geleden ontstaan is in de wereld van de standenbouw, en steeds is blijven groeien en evolueren tot een bedrijf dat vandaag staat voor:Standenbouw Interieur Grafiek

Toon De Somer

Bredastraat 127 -2060Antwerpen

Totale kantooroplossingen voor kantoormeubelen, machines en benodigdheden.

Construmax

Herman De Nayerstraat 11 -2550Kontich

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Renozen

Oude Leeuwenrui 8 -2000Antwerpen 1

RenoZen, uw specialist in badkamerrenovaties regio Antwerpen. Wij zijn gespecialiseerd in totaalrenovatie van badkamers en keukens en beperken onze renovatieactiviteiten tot de provincie Antwerpen.

Cito

Prins Leopoldlei 20 -2640Mortsel

Cito bvba neemt elk renovatieproject onder handen. Van afbraakwerken tot het leveren van een sleutel op de deur woning.

Volkswerken

Hellegatstraat 9 -2590Berlaar

Wij staan in voor het renoveren en restaureren van uw hard en vol hout.

Vimmo

Merksemsebaan 264 -2110Wijnegem

Vimmo badkamer- en keukeninrichting en renovatie, installatie en onderhoud centrale verwarming. renoveren en installeren van badkamer & keuken, plaatsing van centrale verwarming.

Buro Vorm

Kapelsesteenweg 366 -2930Brasschaat

Kantoorinrichtingen; wij bieden u de mogelijkheid om uw privékanoor, nieuwe of te renoveren kantoren tot in de puntjes af te werken.

Saninetto

Moerputstraat 4c -9160Lokeren

Saninetto is dé sanitairwinkel voor doe-het-zelvers en vakmannen. Wij bieden een ruim assortiment sanitair artikelen in alle stijlen en alle merken aan bodemprijzen Ook zijn we specialist in het volledig renoveren of ontwerpen van badkamers.