U zocht op: keukens

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Aco Passavant

Preenakker 8 -1785Merchtem

ACO is uw professional voor uw afwateringssysteem en afscheidingstechniek. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende 3 categorieën:-Woning, terras en oprit-Industrie-, utiliteitsbouw en openbare gebouwen-Buitenomgeving,wegenbouw en publieke parkings

De Bisschop Keukens En Elektro

Gentsesteenweg 325 -9300Aalst

Bent u op zoek naar een droomkeuken of nieuwe huishoudtoestellen, uw zoektocht begint bij De Bisschop altijd met een bezoek aan onze toonzalen. Een impressie van individuele keukenconcepten is onvermijdelijk en een eerste gesprek met een van onze ...

De Decker

Hallesesteenweg 53 - 55 -1640Sint-genesius-rode

Keukens en badkamers Dedecker. Een uitgebreid palet aan mogelijkheden en maatwerk. Keukens & badkamers

Hansgrohe

Internationalelaan 55k -1070Anderlecht

Hansgrohe: leader in douches, keuken- en badkamerkranen die kwaliteit, design en innovatie verenigen. De ideale partner bij de bouw of renovatie van uw keuken en badkamer.

Temsed

Nederwijk-oost 271 -9400Ninove

Opgericht in 1980 en geëvolueerd naar een speciaalzaak met persoonlijk advies voor producten inzake bouwen, verbouwen en interieurdecoratie.

Metos

Gentse Steenweg 518a -9300Aalst

Metos Kitchen Intelligence is more than an intelligent kitchen Kitchen Intelligence crystallizes our mission of raising the performance of professional kitchens.

Miele Professional

Hof Te Bollebeeklaan 9 -1730Asse

De professionele apparaten van Miele zijn speciaal afgestemd op de behoeften van professionals zoals bedrijven, instellingen, hotels, restaurants, slagers, bakkers, kappers, tandartsen...

Core Concept

Albert Van Cotthemstraat 64 -1600Sint-pieters-leeuw

Core Concept is een bedrijf dat zich vakkundig toelegt op professionele keukens en koeling. Wij garanderen een competente en efficiënte opvolging, vanaf het ontwerp tot de oplevering van uw grootkeuken.

Valor Services Group

Klaarstraat 19 -1745Opwijk

Valor Services Group is de one-stop-shop voor professionele reiniging in België en Nederland. Onze Valoristen zorgen voor een snelle en vakkundige oplossing. Altijd en met oog voor detail.

Renoblast

Kaardeloodstraat 12 -9400Ninove

Renoblast is gespecialiseerd in straalwerken, zandstralen van parketvloeren, renoveren van keukens, eetplaatsen, antieke kasten, eiken balken, het reinigen en restaureren van metselwerk, beton, steen hout en ijzer.

Al-al Productions

Hallesesteenweg 81-85 -1640Sint-genesius-rode

Deomatic

Bondgenotenstraat 34 -1190Vorst

DEOMATIC Accueil - Onthaal HORECA - INDUSTRIE Notre mission Pièces détachées pour matériel HORECA , CATERING, CUISINE INDUSTRIELLE ET PROFESSIONELLE Onderdelen voor apparaten van HORECA , CATERING, GROOT EN INDUSTRIELE KEUKEN Profil de l'entreprise .

Keukens +

Arbeidstraat 84 -9300Aalst

Bouwen van individuele huizen | schrijnwerk

Magec

Breemstraat(hn) 48 -1540Herne

Volgens MAGEC is de nieuwe trend in de grootkeukens de smaak. MAGEC zoekt naar nieuwe technieken als oplossing voor de toenemende smaakeisen. Het vernieuwde inductiesysteem voor maaltijddistributie voldoet hieraan.