U zocht op: klanttevredenheid

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Yello

Meensesteenweg 449 -8501Bissegem

Yello situeert zich met een 35-tal vaste medewerkers in een perfect evenwicht tussen een persoonlijke klantenrelatie en een professionele aanpak met bedrijfseigen software.

Lieven Deneckere

Oudenaardsestwg 108 -8500Kortrijk

Als specialist in verwarming en sanitair profileren wij ons zowel op de particuliere, industriële als openbare markt. Koeling voor grote projecten en particuliere installaties, klimatisatie van vergaderzalen tot productiehallen. Airconditioning

Db & S

Markt 6 -8650Houthulst

DB&S Machines, opgericht in 1995, is gespecialiseerd in het exporteren van houtbewerkingmachines wereldwijd. Op dit moment draaien elke dag HOLZTECH-machines in meer dan 70 landen wereldwijd en dit met de grootste klanttevredenheid.

Deneckere Lieven - Dak

Tramstraat 33 -8530Harelbeke

Als specialist in verwarming en sanitair profileren wij ons zowel op de particuliere, industriële als openbare markt. Gedreven door kwaliteit, klantentevredenheid en detail, werken wij de opdrachten op tijd en met de nodige nauwkeurigheid af.

Delaere Engineering

Nijverheidslaan 51 -8540Deerlijk

De basis van langdurige klanttevredenheid start reeds bij de aanvang van het project. Betrouwbare machines bouwen met minimale onderhoudskosten zijn een belangrijke driver doorheen iedere fase van het productontwikkelingsproces.

Firma Van Damme

Maalbeekstraat 4 -8790Waregem

Professionele & industriële reinigingsmachinesVerkoop, Verhuur, Service

Madelec

Kalkhoevestraat 52 -8790Waregem

Zoekt u een expert op het vlak van verwarming, elektriciteit, domotica, koeling, ventilatie, sanitair, klimatisatie en alarm? Madelec combineert al 40 jaar kennis, precisie en klantentevredenheid. U vindt alles onder een dak: vaklui, maatoplossingen