U zocht op: klinkers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Algemene Ondernemingen Claes

Nieuwstraat 50 -3540Herk-de-stad

Claes wegenbouw, wegenwerken, betonwerken, betonwegen, glijbekisting, rioleringswerken .: A.O. Claes, specialist in wegenbouw & betonwerken - glijbekisting - betoncentrale - breekwerf - grondwerken :.

Corvers

Buntjesstraat 42 -3583Beringen

Gespecialiseerd in het aanleggen van parkings, zowel met klinkers als met asfalt - Corvers bvba zorgt voor de coördinatie van de veiligheid op de werf - Gespecialiseerd in het aanleggen van parkings, zowel met klinkers als met asfalt ,

Martens - Robben

Stevoortse Kiezel 466 -3512Hasselt

Ga je bouwen of verbouwen? Zoek je een specialist voor de aanleg van je terras, oprit of tuinbestrating? Of ben je zelf aannemer in de bouw? Eén adres: Martens Bouwmaterialen. Voor advies, service én vakwerk!

Kbkr

Demerstraat 6 -3590Diepenbeek

Roebben

Hemelingenstraat 37 -3700Tongeren

Bij ons kunt u terecht voor alle activiteiten in verband met grond- en wegeniswerken voor publieke en privéprojecten. Wij verzorgen alles van uw op- en afbraakwerken tot wegenis- en infrastructuurwerken.

Windmolders Beton

Industrieweg 1417 -3540Herk-de-stad

Onze Winstones-producten beantwoorden aan de strengste kwaliteitseisen inzake de slijt- en maatvastheid, sterkte, wateropslorping, …

Falcon Automation

Dijkstraat 3 -3690Zutendaal

Falcon Automation biedt een complete service voor uw volledige ICT.

Grondwerken Swinnen Jan

Europark 1066 -3530Houthalen-helchteren

Swinnen Grondwerken is naast uw aannemer voor grondwerken en funderingswerken ook uw partner voor de uitvoering van bestratingswerken in regio Houthalen-Helchteren (Limburg).

Q En T Asfalt- En Kunststofbedrijf

Kasteelstraat 19 -3800Sint-truiden

Aanleg van spoorwegen, wegen, straten, vliegvelden