U zocht op: klinkerwerken limburg

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Corvers

Buntjesstraat 42 -3583Beringen

Gespecialiseerd in het aanleggen van parkings, zowel met klinkers als met asfalt - Corvers bvba zorgt voor de coördinatie van de veiligheid op de werf - Gespecialiseerd in het aanleggen van parkings, zowel met klinkers als met asfalt ,

Croes

Ganzenweg 9 -3450Geetbets

Waar we ons in het verleden concentreerden op simpele grond -en afbraakwerken, gaat dit ondertussen een stap verder met het bouwrijp maken van bedrijfsterreinen waaronder grondsaneringen en het wegvoeren ...

Newstone

Hasseltsesteenweg 520 -3700Tongeren

New Stone bvba is reeds sinds verscheidene jaren bekend omwille van specialiteit inzake bestratingen, aan concurrentiële prijzen.Het aanleggen van uw paden, pleinen, terrassen, parkings, ..., is een kolfje naar onze hand.

Hemabo

Gierkensstraat 7 -3511Hasselt

Wij zijn gespecialiseerd in alle nieuwbouwwerken en renovaties. U kunt bij ons ook terecht voor algemene dakwerken, vloerwerken, tegelwerken, klinkerwerken, gyprocwerken of het aanleggen van een nieuw terras.

Martens Group

Mercuriuslaan 4 -3600Genk

Martens Wegenbouw bied zowel aan de industrie als de openbare sector een brede waaier van diensten aan, van grondwerken tot complete infrastructurele wegenbouwprojecten.