U zocht op: koelcellen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Milieu En Koeltechniek

Jules Moretuslei 189 -2610Antwerpen

Milieu & Koeltechniek is een jong en dynamisch bedrijf .Wij bieden u zowel studie, installatie, onderhoud en service van koel-en vriesinstallaties, airconditioning, ventilatie en extracties.Ons bedrijf bestaat uit een team van ervaren en gemot

Lameire

Ovenstraat 8 -8800Roeselare

Lameire koeling & airco. Verhuur & verkoop van koelcellen.

Maes Industries

Hemeldonk 1 -2200Herentals

Maes warmte en koeltechniek is uw specialist in airconditioning en warmtepompen. Wij zorgen voor levering, installatie en professionele afwerking. Ook kan u bij ons terecht voor zelfbouwpakketten voor verwarming, ventilatiesystemen, enz

Keep It Cool

Roe 3 -9401Ninove

Keep it cool bvba Keep it cool Airconditioning Airconditioning Ninove Koeltechniek Koeltechniek Ninove Keep it cool bvba Keep it cool bvba Keep it cool Airconditioning Airconditioning Ninove Koeltechniek Koeltechniek Ninove

A.a. Cool - Tech

Kromveldestraat 2 -9031Gent

COOL-TECH heeft talrijke belangrijke referenties in zijn klantenbestand, van industriële productie-eenheden tot privé-frigokasten. Ook u kunt een belangrijke referentie worden.

Air Systems

Moederhoefstraat 242 -2547Lint

Air Systems is een installatiebedrijf gespecialiseerd in alle HVAC toepassingen. Onze mensen zijn op de hoogte van de nieuwste technologieën. Begrippen zoals ; warmtepompen, inverter, balansventilatie en warmterecuperatie zijn...

Jokri

Haachtsesteenweg 158 -1910Kampenhout

AIRCO / KOELTECHNIEK JOKRI BVBA, te Kampenhout is gespecialiseerd in leveren, plaatsen en dienst naverkoop van: Airconditioning, wijnkoeling, ventilatie, rookafzuiging, koelcellen, diepvriescellen,...

Purena

Populierenstraat 15 -9280Wieze

Purena biedt u geïntegreerde diensten en totaaloplossingen op het vlak van cleaning, onderhoud, hygiëne multiservice en ongediertebestrijding. Voor elk van onze klanten tekenen wij een oplossing-op-maat uit.

Verplaetsen Services

Wijgmaalsesteenweg 32 -3020Herent

De Groep Verplaetsen staat voor 3 groeiende, familiaal geleide activiteitengroepen - installatie van centrale verwarming, sanitair en zwembaden; airconditioning; services - actief in de private, industriële en publieke sector.

Labis Koeltechniek

Maanstraat 8d -2800Mechelen

Labis Koeltechniek is gespecialiseerd in het plaatsen van koelcellen, vriescellen en isothermische constructies. De kracht van Labis Koeltechniek is het combineren van hoogwaardige producten met een excellente knowhow van onze montageteams.

Daikin Ac

Welvaartstraat 14-1 -2200Herentals

Daikin is pionier in de ontwikkeling van innovatieve en energievriendelijke klimaatbeheersystemen en warmtepompen. Op maat van elke behoefte biedt Daikin oplossingen voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen.

Bossuyt Grootkeuken

Noordlaan 19 -8520Kuurne

Bossuyt Grootkeukens ontwerpt en realiseert professionele keuken- en self-service installaties op maat. Wij willen voor uw professionele keuken, bar en/of self-service installatie een gepersonaliseerde oplossing bieden met een totaalaanpak.

Technigroup Nv

Diamantstraat -2200Herentals

Technigroup in Herentals (Antwerpen) is gespecialiseerd in industri?le koeltechniek, airconditioning voor de industrie, relatieve vochtigheidsbeheersing, EX-installaties, explosieveilige HVAC en speciale koelmachines op maat.

Calis Projects

Nijverheidslaan 3 -8940Wervik

Wij zorgen voor alle koeltechnische benodigdheden voor een optimale werking van de installaties en verzorgen tevens het opstarten, vullen en afregelen van de installaties. Verder hebben we een eigen team dat 24h/24h instaat voor eventuele...

Airquality Group

A. Stocletlaan 206 -2570Duffel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Marc Van Ackere & Co

Noorwegenstraat 27 -9940Evergem

Bent u op zoek naar een specialist in het inrichten van magazijnen, werkplaatsen en archieven? Bij Marc Van Ackere & Co bent u aan het juiste adres.

Sabcobel

Industriepark-west 62 -9100Sint-niklaas

Er is altijd een goede reden om te kiezen voor Sabcobel. Onze systemen springen zuinig om met energie én uw portemonnee. Met Sabcobel kiest u voor de koeloplossing die haarfijn uitgebalanceerd is voor uw bedrijf en perfect beantwoordt aan uw wensen.

Van Cleven

Bedrijfsstraat 14 -3500Hasselt

Diensten: Koelruimten en koelloodsen voor fruit & groenten, Koeling voor bananenrijpkamers en confiserie, Thermische plant-inrichting in de chocolade industrie, Diepvries- en koelloodsen voor distributie, Koel- en versnijkamers voor slachthuizen...

Skt

Potijzestraat 42 -8900Ieper

Jan Vijncke

Witbakkerstraat 19 -9051Sint-denijs-westrem

Horeca apparatuur en grootkeukenmateriaal: van koelkasten tot dampkappen

Incotech

Ambachtsweg 32 -9820Merelbeke

Incotech bvba werkt enkel met kwailiteitsmerken en selecteert zorgvuldig haar fabrikanten waarbij kwaliteit, fleibiliteit, technische ondersteuning en na verkoop service op de eerste plaats komen.

Kima Beheer

Draaiboom 55 -2360Oud-turnhout

Maas Koeltechniek is een bedrijf met bijna 25 jaar ervaring in het installeren, onderhouden en repareren van koel- en vriesinstallaties. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van zowel demontabele koel- en vriescellen als op maat gebouwde koel...

Alm Hygiene

Michel Theysstraat 52 -3290Diest

ALM Cleaning is al meer dan 20 jaar professioneel bezig met schoonmaak. Tevens doen wij grote en eerste schoonmaken voor nieuwbouwprojecten of leegstaande woningen. Ook zijn wij specialist in het reinigen van dampkappen in horecazaken en grootkeukens

P&l Cleaning

Hanegraefstraat 18 -2050Antwerpen 5

Een hogere kwaliteits- en servicenorm voor de schoonmaak van uw gebouw door strikte opvolging van ons personeelGrondige analyse van de noden van uw bedrijf. Deskundig personeel + constante follow up.Regelmatige bijscholing op gebied van vakkennis

Keysers Koeltechniek

Antwerpsesteenweg 373 -2390Westmalle

Keysers koeltechniek is gespecialiseerd in alle koeltoepassingen,zowel voor industri?le als residenti?le toepassingen.Om wat meer te weten te komen over ons bedrijf, kan u hiereen kort overzicht van onze geschiedenis bekijken.

Dermac

Nijverheidsstraat 12 -8760Meulebeke

Welk industrieel verwarmingstoestel u ook zoekt, u vindt het gegarandeerd bij Dermac in Meulebeke. Wij produceren en verhuren/verkopen modellen met warm water, lagedrukstoom of warme lucht als basis. Maar ook voor productie-, stookolie- en gasketels.

Vedecar

Kerkstraat 16 -2330Merksplas

VéDéCar is de grootste fabrikant in de Benelux van koel- en diepvriescarrosserieën voor (lichte) vrachtwagens, opleggers en aanhangwagens.

Mr Refrigeration

Chaussée De Wavre 69-3 -5030Gembloux

Dechaphil

Chemin De L'infante 94 -1420Braine-l'alleud

Rr Cooling & Heating

Oud-strijderslaan 8 -8200Sint-michiels

RRcooling BVBA de specialist in warmtepompen , airconditioning en algemene koeltechniek , ons bedrijf staat garant voor kwaliteit en een perfecte dienst na verkoop met een 7/7 dagen service.

De Noyette Koeltechnieken

Sluis 2 -9810Eke

DE NOYETTE ETIENNE NV is een begrip in de wereld van de koeltechniek. Vele grote en kleine bedrijven behoren tot ons vast kliënteel. Diverse particulieren vinden de weg naar ons voor hun vraag naar airconditioning en klimatisatie.

Cool Rent Services C.r.s

Sparkevaardekenstraat 3 -8600Diksmuide

Specialist in het verhuren van koelinstallaties op maat voor korte en lange termijn voor o.a. diepvriesgroentensector, productieprocessen, grootwarenhuizen, horeca, evenementen...

Refri-cool

Louis Mettewielaan 46/78 -1080Sint-jans-molenbeek

Valor Services Group

Helftheuvelweg 11 -5222 AVŽs Hertogenbosch

Valor Services Group is de one-stop-shop voor professionele reiniging in België en Nederland. Onze Valoristen zorgen voor een snelle en vakkundige oplossing. Altijd en met oog voor detail.

Antonis Koudetechniek

Oude Watertorenstraat 29 -3930Hamont-achel

Vks - Vanor Koel Service

Staatsbaan 36d -8610Kortemark

VKS is gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren, onderhouden en herstellen van zowel ammoniak als freon installaties, airconditioning en warmtepompen.

Isocab Construct

Zuidkaai 8 -8770Ingelmunster

Wij ontwerpen en plaatsen standaard- en op maat gemaakte koel- en diepvriescellen. Dat kunnen nieuwe modules zijn, maar even goed bestaande ruimtes die we configureren. De invullingen stemmen we honderd procent af op uw eisen.

B-cool

Sint-lambrechts-herkstraat 26 -3500Hasselt

Jasper Timmerman Koeltechniek [jtk]

Toevluchtweg 13a -8620Sint-joris (nieuwpoort)

Jasper Timmerman Koeltechniek ontwerpt, bouwt, repareert en onderhoudt koel- vries- en airconditioning systemen in alle soorten en maten, voor zowel bedrijven als particulieren. Wij zijn een dynamisch installatiebedrijf dat u graag adviseert ...

Valor Services Group

Klaarstraat 19 -1745Opwijk

Valor Services Group is de one-stop-shop voor professionele reiniging in België en Nederland. Onze Valoristen zorgen voor een snelle en vakkundige oplossing. Altijd en met oog voor detail.

Ets Nicolas Gauder S.p.r.l.

Rue Drève Rouge 86 -4710Lontzen

Camair spécialiste en climatisation réfrigeration humidification déshumidification et régulation, Specialist in air conditioning industriële koeling luchtbevochtiging luchtontvochtiging en regeling airconditioning

Verplaetsen Airconditioning

Wijgmaalsesteenweg 32 -3020Herent

De Groep Verplaetsen staat voor 3 groeiende, familiaal geleide activiteitengroepen - installatie van centrale verwarming, sanitair en zwembaden; airconditioning; services - actief in de private, industriële en publieke sector.

Ben Stevens Koeltechniek Airconditioning

Ooigemstraat 42 -8792Desselgem

Airconditioning - WarmtepompenVRV-installaties - ChillersKoel- en vriesinstallatiesKoele berging/wijnkeldersKoelmeubelen - ToonbankenIjsschilfermachines - VerhuurVentilatie - Warmte recuperatieDrogers - Bevochtigers - Inox

Topcold

Lichtenberglaan 1023 -3800Sint-truiden

De NV Mondico werd opgericht in 1990 en is met zijn merknaam Topcold een bekende groothandel gespecialiseerd in, voornamelijk, stekkerklare professionele, koel- en vriesapparatuur.

Nemegeer Koeltechniek

Urselseweg 121 -9910Knesselare

Nemegeer Koeltechniek verzorgt sinds 1990 installatie en onderhoud van koelinstallaties en airco, in Oost- en Westvlaanderen.

Coolair

Oude Liersebaan 377 -2570Duffel

Ventilatiesystemen, airconditioning installateurs, koeltechnieken industrie, klimaatregeling installateurs, industriele ventilatiesystemen, luchtdeuren, luchtgordijnen, luchtroosters, luchtverversingssystemen, ventilatieroosters...

Jesco

Kleimoer 1f -9030Mariakerke

Groothandel in alle apparatuur voor industri?le koeltechnieken, verwarmingstechnieken, meet- en regeltechnieken

Polar Experts

Schoolstraat 37 -8750Zwevezele

Wij installeren, onderhouden en repareren zowel airco als koel -en vriesinstallaties, voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

Hecotech

Mellestraat(heu) 102 -8501Kortrijk

Vanpraet Clima

D´helst 13 -9280Lebbeke

Meer dan 50 jaar een koeltechnisch bedrijf gespecialiseerd in de voedingsindustrie.Zowel islolatiebouw als de koeling worden door ons eigen beheer aangenomen.

Arcxis

Aarschotsebaan 1a -3370Boutersem

ORDELIJK, OVERZICHTELIJK, NET en VEILIGDit zijn de sleutelwoorden voor een goede vakman die zijn werk in eer en geweten, vlot en professioneel én met oog voor detail wil uitvoeren.

Calant

Liersesteenweg 12 -3130Begijnendijk

Calant bvba de referentie in al uw koelings werken! calant.be | koelingen | airconditioning | elektriciteit | domotica | hvac | warmtepompen | betaalbaar | calant

Makitrans

Jodenstraat 7 -3440Zoutleeuw

Arco

Brandstraat 22 -9160Lokeren

Verhoog de levenskwaliteit thuis of de efficiëntie van uw werknemers met een airconditioning systeem. Airco : zowel koelen als verwarmen, ook bij vrieskou buiten.

Core Concept

Albert Van Cotthemstraat 64 -1600Sint-pieters-leeuw

Core Concept is een bedrijf dat zich vakkundig toelegt op professionele keukens en koeling. Wij garanderen een competente en efficiënte opvolging, vanaf het ontwerp tot de oplevering van uw grootkeuken.

Arec Koeltechniek

Ambachtsstraat 10 -9700Oudenaarde

Verbo

Drabstraat 250b -2640Mortsel

Verbo is een onderneming, gespecialiseerd in airconditioning en koeltechniek. Verbo verschaft professionele raad bij de installatievan een vries-, koel- of airco-systeem.

Panelflex

Noordlaan 5 -8520Kuurne

Flexibele isotherme oplossingen voor voeding en retail.

Air Cool Yannick

Holmlei 21 -2800Mechelen

Verwarmen en koelen. Airconditioning, pelletkachels en vloerverwarming voor een maximum comfort. Ook in ons assortiment: klimaatregeling, koel- & vriesinstallaties, warmtepompen en zwembadverwarming. Verkoop, installatie en herstellingen.

Fransen Koude Technieken

Gelmelstraat 92 12 -2320Hoogstraten

FKT is een Kempense KMO, gespecialiseerd in de plaatsing, het onderhoud en de herstelling van allerhande installaties die met koeling, verwarming, verluchting en airconditioning te maken hebben, gaande van slaapkamerairco’s tot industriële...

Verheyen Koen

Lievekenshoek 4 -2330Merksplas

Hoewel Verheyen Koen bvba te Merksplas een jong bedrijf is, hebben wij reeds vele jaren ervaring heeft in de installatie van verwarming en sanitair maar ook in klimaatbeheersing.

Bumaco Koeltechniek

Stationsstraat 216 -3110Rotselaar

bumaco, uw partner in koeltechniek en Daikin airconditioning Bumaco koeltechniek koeltechniek, airco, diepvries, industrie, verhuring, bumaco, vriesinstallaties, koelcellen rotselaar, belgie, daikin super dealer.

Knoops Cooling

Holrakkerstraat 192 -3510Hasselt

Koeling op maat voor horeca Eigen fabricatie flessenkoelers - vitrinekoelers - ijsmachines - koelcellen - vriescellen - koeltogen - tapinstallaties

Feys - Pattyn

Diksmuidseweg 492 -8904Ieper

Airco en koeltechniek Feys-Pattyn Ieper. ...::: Airco en koeltechniek, Feys-Pattyn Belgium :::... airco, airconditioning, koeltechniek,isolatiebouw,koelmeubelen,koelcellen,diepvriescellen,frigocellen,isotherme constructies,Daikin,Samsung,frigoloods,d

Maes Kristof Montagewerke

Industrielaan 14 -8930Menen

Wij zijn een firma gespecialiseerd in het plaatsen van sandwichpanelen,koelcellen, diepvriescellen en alles wat er enigszins mee te maken heeftzoals het plaatsen van stootranden en het afkitten van voegen met siliconen

Adri-cool

Renbaanstraat 6 -9810Nazareth

Koeling Revelard

Mechelsesteenweg 216 -2650Edegem

Koeling Revelard produceert, plaatst en herstelt tapinstallaties en koelinstallaties voor professionele klanten. Wij werken met cafés, restaurants, festivals etc., voornamelijk via de brouwerijen of drankenhandelaars.

Cuypers Koeltechniek

Molendreef 24 -2390Malle

Cuypers Koeltechniek,gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en onderhouden van koel-, vries- en airconditioning-installaties.

Gason

Gespstraat 71 -1070Anderlecht

Verkoop van: vaste airco`s, koel- en vriesinstallaties, koelcellen, vriescellen.