U zocht op: koeling

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Lindab Lindab Belgium Lindab Belgie Lindab Belgique En Luchtbehandelingsmaterialen

Zeeschipstraat 149 -9000Gent

Lindab is een internationale groep die voor de bouw- en ventilatiesector staalplaatproducten en systeemoplossingen ontwikkelt, vervaardigt en op de markt brengt. Specifiek voor de ventilatiesector bieden wij een totaalpakket aan van ...

Evercold

Tapuitstraat 6 -9000Gent

Evercold is anderzijds de ontwikkelaar en plaatser van proces- of productiekoelsystemen, van koelhuizen op diverse temperaturen. Een heel programma, waarin industriële en commerciële airconditioning met al haar facetten een groeiende plaats bezet..

Carrier Transicold Belgium

Akkerhage 8 -9000Gent

Carrier Transicold is de wereldleider op het gebied van transportkoeling.Carrier Transicold maakt deel uit van Carrier Corporation, de eerste en grootste air-conditioning fabrikant ter wereld, met vestigingen in 172 landen.

Industrial Maintenance Company

Wondelgemkaai 8 -9000Gent

De Zaman groep is al meer dan 50 jaar de specialist in verwarming, koeling, verluchting, onderhoud en gebouwenbeheer. Met ruim …..... werknemers verspreid over 3 bedrijven verzorgen wij HVAC installaties over gans België.

Teletask

Ottergemsesteenweg-zuid 729 -9000Gent

Domotica. Ons doel is het verhogen van comfort, waar je het het meeste nodig hebt...thuis.Toch hebben we ook volledige oplossingen voor projecten, hotels en bedrijfsgebouwen.