U zocht op: koeltechnieken

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Bries Benny

Spoorweg 22 -3130Begijnendijk

Airconditioning, koeltechnieken, warmtepompen. Alle koeltechnieken en airconditioning. Daikin. Depannages airco en koeling. 24u. Service.

Bumaco Koeltechniek

Stationsstraat 216 -3110Rotselaar

bumaco, uw partner in koeltechniek en Daikin airconditioning Bumaco koeltechniek koeltechniek, airco, diepvries, industrie, verhuring, bumaco, vriesinstallaties, koelcellen rotselaar, belgie, daikin super dealer.

Jokri

Haachtsesteenweg 158 -1910Kampenhout

AIRCO / KOELTECHNIEK JOKRI BVBA, te Kampenhout is gespecialiseerd in leveren, plaatsen en dienst naverkoop van: Airconditioning, wijnkoeling, ventilatie, rookafzuiging, koelcellen, diepvriescellen,...

Horckmans

Maanstraat 8b -2800Mechelen

Horckmans is de specialist in de ruime omgeving van Mechelen als het op gassen aankomt.

Vcto

Heidestraat 49 -3270Scherpenheuvel-zichem

Vc Techniek & Onderhoud is een installatiebedrijf met meer dan 15 jaar ervaring in techniek in de ruimste zin van het woord. Dit gaande van zowel kleine elektriciteitswerken tot volledige projecten op maat .

Vranken

Diestsesteenweg 279 -3202Rillaar

UW SPECIALIST IN VERWARMING EN SANITAIR

Labis Koeltechniek

Maanstraat 8d -2800Mechelen

Labis Koeltechniek is gespecialiseerd in het plaatsen van koelcellen, vriescellen en isothermische constructies. De kracht van Labis Koeltechniek is het combineren van hoogwaardige producten met een excellente knowhow van onze montageteams.

Verplaetsen Airconditioning

Wijgmaalsesteenweg 32 -3020Herent

De Groep Verplaetsen staat voor 3 groeiende, familiaal geleide activiteitengroepen - installatie van centrale verwarming, sanitair en zwembaden; airconditioning; services - actief in de private, industriële en publieke sector.