U zocht op: koeltechnieken

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Impens Koeltechniek

Veurnseweg - -8900Ieper

West Ice Equipment - Impens Koeltechniek Impens Koeltechniek bvba - West Ice Equipment airconditioning compressoren eco panelen fermod friginox imppol liebherr luchtcondensers ijs ijsbunkers bunkers cubers ijsschilfers ijsschilfermachines carotti fol

Feys Pattyn

Oostkaai 82 -8900Ieper

Wij zijn actief in warmtepompen, airco, luchttechniek, proceskoeling, betonkernactivering en aanverwante technieken. Anderzijds monteren wij koeltechnische installaties en isotherme constructies.

Friegel

Zonnebeekseweg 66 -8900Ieper

Friegel is een jong bedrijf die is opgericht na een ervaring van meer dan 20 jaar in de sector. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van allerhande koeltechnieken.

Potyze

Potijzestraat 42 -8900Ieper

Skt Service

Potijzestraat 42 -8900Ieper

SKT levert industri?le koel- en vriesinstallaties voor diverse sectoren in Europa

Skt

Potijzestraat 42 -8900Ieper

Ypes

Bargiestraat 14 -8900Ieper

Stevens Commercial

Oostkaai 48 -8900Ieper

Bij ons kunt u terecht voor: Alle inox maatwerk in vloergoten en dampkappen, Toonbanken, grootkeukens, flessenkoelkasten, bedieningstogen, Verwarming en koeling in uw bedrijf, uw winkel of bij u thuis, Voor onze verhuurdienst.

Vanderhaeghe Patrick

Rijselseweg 106 -8900Ieper

Voor al uw bouw- en verbouwprojectenhebben wij als doorgewinterde installateurssteeds een pasklaar antwoord. Bovendienkunt u rekenen op professionelebegeleiding.

Ameloot Cleaning Technologies

Rozendaalstraat 1 -8900Ieper

Al meer dan 30 jaar verkoop en service van hogedrukreinigers, stofzuigers, waterzuigers,veegmachines, schrobmachines,compressoren en industriële verwarming