U zocht op: koeltechnieken

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Sabcobel

Industriepark-west 62 -9100Sint-niklaas

Er is altijd een goede reden om te kiezen voor Sabcobel. Onze systemen springen zuinig om met energie én uw portemonnee. Met Sabcobel kiest u voor de koeloplossing die haarfijn uitgebalanceerd is voor uw bedrijf en perfect beantwoordt aan uw wensen.

Vanpraet Clima

D´helst 13 -9280Lebbeke

Meer dan 50 jaar een koeltechnisch bedrijf gespecialiseerd in de voedingsindustrie.Zowel islolatiebouw als de koeling worden door ons eigen beheer aangenomen.

Vaerewyck

Callaertstraat 17 -9100Sint-niklaas

Wij verzorgen voor u de plaatsing van uw nieuwe systeem, hetzij warmtepomp, vloerverwarming airconditioning (verwarmen en koelen), zwembad verwarming. Ook voor het onderhoud van uw nieuwe of bestaande installatie kan u rekenen op onze perfecte service.

Aircom Trade

Karrestraat 120 -9160Lokeren

Aircom: Verkoop en verhuur van airconditioning en airco accessoires, LED verlichting voor kantoor, industrie, hotel en residentie.

V-clima

Hamerstraat 24 -9190Stekene

Een technische opleiding koeltechniek, een passie voor het vak en een stevige portie ambitie. Dat zijn de tools waarmee Lennert Verheggen aan de slag ging om V-Clima op te richten.

Lec-energy Solutions

Reihagenstraat 15 -9200Dendermonde

Wij zijn gecertificeerde* airco installateur Hamme en Waasland. Wat in 2002 begon als technieker bij Daikin Europe te Oostende is gegroeid naar een volwaardige installateur airco en warmtepompen voor de regio Hamme en omstreken.

H & V

Klapperbeekstraat 57 -9100Sint-niklaas

Maes Technieken

Lichterstraat 48 -2870Puurs

We zijn gespecialiseerd in klimatisatie en elektriciteit, zowel op industrieel vlak als voor de particuliere klant.

De Ryck

Dijkstraat(mel) 63 -9120Beveren

Elk produkt vraagt een aangepast koelsysteem, elk bedrijf een systeem op maat.Voor U betekent samenwerken met Koeltechmiek De Rijck voor alles de zekerheid van een perfecte technische begeleiding.

Koeltechniek Van Den Bergh

Bievelt 4 -1840Londerzeel

Plaatsen, onderhouden en herstellen van commerciële koeltechnieken. Commerciele koeling, airco systemen. Koelmeubelen voor diverse toepassingen.

Busschaert Koeltechniek

Hullekenstraat (stg) 10 -9200Dendermonde

Busschaert koeltechniek is uw betrouwbare partner voor de realisatie, onderhoud en herstelling van allerhande koeltechnische installaties voor particulieren, kmo en industrie.