U zocht op: koerierdiensten pakjes verzenden

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Dpd (belgium)

Egide Walschaertsstraat 20 -2800Mechelen

DPD is gespecialiseerd in business-to-business zendingen. Perfecte oplossingen voor uw goederendistributie en snelle en uiterst betrouwbare verzending naar ruim 220 landen.

Euro - Sprinters

Egide Walschaertsstraat 1 -2800Mechelen

Euro-Sprinters, dochteronderneming van bpost, biedt u de beste service voor al uw nationale en internationale express leveringen. Met lokale vertrekplaatsen in alle provincies van het land rijdt er altijd een chauffeur in uw buurt en staan we het...

Mastermail

Wijgmaalsesteenweg 108 -3012Leuven

MASTERmail print, personaliseert, sorteert en verzendt grote volumes zakelijke post en direct mailing campagnes in de vorm van brieven, folders en postkaartjes.

Dxc - Distridi Express Courier

Wijgmaalsesteenweg 6 -3012Wilsele

Zo kort mogelijke ophaal- en levertermijnen van documenten en pakjes. Voertuigen afgestemd op uw behoeften. Professionele en gemotiveerde bestuurders. Permanente beschikbaarheid, 24/24h - 7/7. Service op maat. ... en dit steeds met de glimlach!

Van Der Velde Sprinter & Colli Service

Toekomstlaan 51 -2280Grobbendonk

“Van der Velde S.C.S. BVBA is een koerierbedrijf dat al Uw verzendingen van documenten, pakjes en paletten(tot max.1500kg)In Belgie en Europa voor U verzorgt. Ervaren medewerkers, een perfekt onderhouden wagenpark, directe communicatielijnen en ...