U zocht op: koeriersdiensten transport

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Luma

Schoendonk 11 -2150Borsbeek

LUMA bvba is een familiaal sneltransportbedrijf dat op 23 maart 1998 werd opgericht. De toenmalige éénmanszaak groeide uit tot een performant bedrijf dat vertrouwen inboezemt bij zijn klanten. LUMA levert maatwerk binnen verschillende segmenten van..

On Time Solutions

Kattendijkdok-oostkaai 5 -2000Antwerpen 1

Op zoek naar de koerierdienst voor al uw opdrachten. On Time is uw logistieke communicatie.

J En V Sneltransport

Terbekehofdreef 6-8 -2610Antwerpen

Zowel voor nationale als internationale (Europa) expressritten kunt U op ons rekenen.Vanaf oproep sturen wij zo snel mogelijk of volgens afspraak een gepaste wagen voor afhaling. Deze rijdt exclusief naar het gewenste leveradres.

Samtrans

Helststraat 49 -2630Aartselaar

Samtrans is een koeriersbedrijf gevestigd in Aartselaar. Het familiebedrijf is opgericht door Sam, Lode en Jens Bogaerts. Wij beschikken over meer dan 25 jaar ervaring in de sector en weten dus perfect wat voor u belangrijk is.

Oket Transport Bv

Sint-johannastraat -2160Wommelgem

OKET TRANSPORT BV is een jong en dynamisch bedrijf met perfect zicht op uw transport. Weekends en feestdagen, avonden en nachten zijn voor ons geen probleem, we staan altijd voor u beschikbaar. Voor de optimale veiligheid van uw g

Taxi Verboven Vracht

Kapelstraat 108 -2160Wommelgem

Goederen vervoeren en afleveren zoals u het zelf zou doen.Dat is onze missie die we elke dag opnieuw in de praktijk omzetten.

J.h.s. Express

Koestraat 91 -2270Herenthout

Wat als een kleine onderneming begon, is nu reeds uitgegroeid tot een dynamische kmo met 12 chauffeurs in vast dienstverband en een tiental zelfstandige onderaannemers.

Aernouts Logistics Support

Metropoolstraat 11 -2900Schoten

Aernouts Logistics Support is een logistiek ondersteunend bedrijf, dat hoofdzakelijk gespecialiseerd is in logistiek, distributie en transport op maat. Onze aanpak wordt gekenmerkt door een persoonlijke benadering van de klant.

Van Der Velde Sprinter & Colli Service

Toekomstlaan 51 -2280Grobbendonk

“Van der Velde S.C.S. BVBA is een koerierbedrijf dat al Uw verzendingen van documenten, pakjes en paletten(tot max.1500kg)In Belgie en Europa voor U verzorgt. Ervaren medewerkers, een perfekt onderhouden wagenpark, directe communicatielijnen en ...

Globe @ Netphone

Sint-laureisstraat 74 -2018Antwerpen