U zocht op: koeriersdiensten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Stelotrans

Molenbaan 24 -2160Wommelgem

Koerierdiensten, goederenvervoer over de weg. Wij werken met jong en energiek personeel dat hun vak verstaat. Onze chauffeurs zijn als het ware uw privéchauffeurs. Zij zullen er alles aan doen om u en uw klanten goede service te bieden.

Taxi Verboven Vracht

Kapelstraat 108 -2160Wommelgem

Goederen vervoeren en afleveren zoals u het zelf zou doen.Dat is onze missie die we elke dag opnieuw in de praktijk omzetten.

Tnt Express

Koralenhoeve 15 -2160Wommelgem

TNT Express is uw partner voor alle diensten op het gebied van expresverzending. Wij zorgen ervoor dat uw documenten, pakketten en paletten op tijd en in perfecte staat worden afgeleverd.

Euro Espresso

Krijtersveld 5 -2160Wommelgem

Officiële,rechtstreekse invoerder inBelgië v Lavazza gemalen & bonen koffie & het Blue-system(capsules + machines)De enige met 2 trainingcentra(Antwerpen/Brussel)vr gratis opleiding vr horeca-professionals-Eigen leverdienst,

Incognito

Herentalsebaan 579 -2160Wommelgem

Heeft u een directiechauffeur nodig voor een dag, week, maand? Incognito vervoert mensen in alle comfort naar de juiste locatie. Politici, CEO, noem maar op: wij hebben een groot klantenbestand, die keer op keer op ons rekenen.

Ciran

Herentalsebaan 406 -2160Wommelgem

Ciran uitzendkrachten Startpagina Over onsServicesKlantenContacteer ons Ciran is er voor u... Deze website is nog in aanbouw, wat wil zeggen dat nog niet alles is gemaakt en het mogelijk is dat er ontbrekende informatie kan zijn. Indien er zaken niet