U zocht op: koffie bedrijven

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Kinnarps (belgium)

Heide 15 -1780Wemmel

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

Aramark

Waversesteenweg 1110 -1160Brussel 16

Aramark bereidt elke dag duizenden kwalitatieve maaltijden voor bedrijven, scholen, ziekenhuizen, rust- en verzorgingstehuizen.Bedrijven of instellingen kunnen ook op Aramark een beroep doen voor drank- en voedingsautomaten en facilitaire diensten.

Repas Catering

De Regenboog 5 M -2800Mechelen

Repas Catering verzorgt catering services voor evenementen en privé feesten met oog voor elk detail. U vindt voor elke gelegenheid een aangepaste formule.

Belmoca

Weversstraat 20 -1840Londerzeel

Belmoca is een Belgisch bedrijf dat gegroeid is vanuit een passie voor koffie en een zoektocht naar perfectie.

Hof Ter Musschen

Emmanuel Mounierlaan 2 -1200Brussel 20

Bedrijfsevents, zalen verhuur, catering, seminarie, banketten, organisatie congressen.

Davidespresso

Jacques Sermonlaan 31 -1083Ganshoren

Yey Coaching En Mentorship

Nieuwstraat 99 -1730Asse

Ontdek je reis naar preventie en optimale gezondheid en de kracht van eLifestyle Medicinee. Add more life to your years!

B & B

Kasteel Beyaerdstraat 19 -1120Brussel

Salons De Romree

Beiaardlaan 31 -1850Grimbergen

Salons de Romree staat al 25 jaar garant voor uw feesten en bedrijfsevenementen. Door de diverse zalenstructuur kunnen we voor elk type feest een gepaste zaal voorstellen om uw genodigden op een aangename manier te verwelkomen.

overtoom International Belgium

Industrielaan 30 -1740Ternat

Alles wat u nodig heeft voor kantoor, magazijn, werkplaats en terrein. 40.000 artikelen uit voorraad, snel en volgens afspraak.

Sip-well

Technologielaan 3 -1840Londerzeel

ALLE watercooler types... en meer! Leveringen en plaatsingen in heel Belgi?. Reeds vanaf 1? per dag!

Miele

Z. 5 Mollem 480 -1730Asse

Miele België is een onafhankelijk, zelfstandig en traditiebewust familiebedrijf dat respectvolle relaties en samenwerking ontwikkelt met haar medewerkers, klanten, leveranciers, consumenten en de algemene externe omgeving.

Elis Belgium

Industrielaan 145 -1070Anderlecht

Beroepskleding geeft in belangrijke mate uiting van uw merkimago. Het geeft de identiteit van uw onderneming weer en weerspiegelt in de ogen van uw klanten uw professionaliteit.

Manutan

Bergense Steenweg 1424 -1070Anderlecht

Manutan-Overtoom is marktleider in de bevoorrading van gebruiksgoederen voor industrie, magazijn, werkplaats en kantoor. Manutan-Overtoom levert een zeer breed productaanbod, scherpe inkoopprijzen en een persoonlijke dienstverleni

L.h.b. & Co

Kunstlaan 12 -1210Sint-joost-ten-node

Van Laethem

Werkhuizenkaai 112 -1000Brussel

doopsuiker en chocolade MILA Doopsuiker Chocolade Roomijs Kerstpakketten Eindejaarsgeschenken We verzorgen voor u alle zoete relatiegeschenken. Link naar de webshop: www.zoete-relatiegeschenken.be klik op "bedrijven, verenigingen en scholen" - daarna

Nataron

Europastraat 62 -9310Aalst