U zocht op: kraan reinigen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Hansgrohe

Internationalelaan 55k -1070Anderlecht

Hansgrohe: leader in douches, keuken- en badkamerkranen die kwaliteit, design en innovatie verenigen. De ideale partner bij de bouw of renovatie van uw keuken en badkamer.

Axor Design

Internationalelaan 55 -1070Anderlecht

AXOR streeft bij de ontwikkeling en productie van mengkranen en douches naar perfectie in vorm en functie. Van klassiek of modern tot avant-gardistisch elke collectie, elk programma en elk product voor de badkamer of

Grohe

Leuvensesteenweg 369 -1930Zaventem

GROHE is `s werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit negen vestigingen produceren we sanitaire producten zoals kranen, thermostaatkranen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

Wim Verhuur

Fortsesteenweg 44 -2860Sint-katelijne-waver

Wim Verhuur (Sint Katelijne Waver) verhuurt degelijk materiaal voor zowel de professioneel als particulier in de bouw- en tuinsector. Graafmachines, bouwdrogers, trilnaalden, motoculteurs, hakselaars, tractors, stellingen ... alles is te huur.

Loxam Nv - Hoofdzetel België

Vilvoordsesteenweg 152 -1120Brussel 12

DE nr. 1 van de professionele VERHUUR met een netwerk in België van 14 agentschappen Rental en 1 agentschap Module (modulaire bureelconstructies) + 1 agentschap Rental Luxemburg. Het Rental VERHUUR park omvat +/- 6000 materiëlen en gereedschappen.

Vranckx

Leuvensesteenweg 287 -3070Kortenberg

deBeste.be bedrijvengids. De beste belgische bedrijven onder één dak, gemakelijk zoeken en vinden via de zoekmachine of via de categorieën. Franstalige versie www.lesmeilleurs.be U kunt ook zoeken in Frankrijk, Zwitserland, Monaco, Luxemburg en Congo

Onderneming Bellefroid

Leuvensesteenweg 973 -3071Kortenberg

De specialiteiten van het bedrijf Vranckx nv zijn uitzonderlijk vervoer, grondwerken, verhuur van telescoopkranen, zandgroeven, startplaatsen en containerdienst

Rex Heating

Leuvensesteenweg 412 -2800Mechelen

Bent u op zoek naar: wandketels, stookolieketels, branders, boilers, radiatoren, thermostaten, kraanwerk, buizen, koppelingen, fittingen, … Wij hebben steeds een grote voorraad beschikbaar.