U zocht op: kranen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Amw Industry

Elzasweg 12 -2030Antwerpen

AMW Industry BVBA is een mechanisch atelier gespecialiseerd in het vervaardigen en herstellen van onderdelen voor industrie en scheepvaart.

Supplimax

Noorderlaan 101 -2030Antwerpen 3

Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor al onze klanten.

Ivens Transport & Kraanbedrijf

Wilmingtonstraat 5 -2030Antwerpen

Containers transport kranen heftoestellen speciaal transport speciaal vervoer special deliveries uitzonderlijk transport uitzonderlijk vervoer verhuizingen industrie kranen hydraulisch kranen mobiel hydraulisch kranen opbouw kranen toren kranen verhuur

Econosto

Nieuwelandenweg 32 -2030Antwerpen

Econosto levert een compleet programma hoogwaardige componenten voor de petrochemie, olie- en gas, tank op- en overslag, scheepsbouw en -reparatie, utiliteitsbouw, water, OEM en industrie.

Autokranen Constructie Engineering Bartholomeeussen

Boterhamvaartweg 2 -2030Antwerpen

Autokranen en scheepsherstellingen

Goeyvaerts R.

Hamburgstraat 22 -2030Antwerpen

GOEYVAERTS R bvba is gespecialiseerd in dienstverlening en verhuur van allerhande machines die nodig zijn bij laden en/of lossen van schepen en aanhorend transport en/of stockage-behandeling van goederen, met als doelgroepen: havenbedrijven en industrie.

Leemans

Noorderlaan 175 -2030Antwerpen 3

Verhuur van machines en installaties voor de bouw

I - Rental

Noorderlaan 485 -2030Antwerpen 3

I-Rental legt zich toe op de integrale voorziening van industriële gereedschappen en tijdelijke nutsvoorzieningen (licht, lucht en stroom), en dit zowel voor contractoren als eindklanten, tijdens shut-downs, projecten en reguliere

Port - Tech

Spitsenstraat 30 -2030Antwerpen

De Roeck

Straatsburgdok-noordkaai 22 -2030Antwerpen 3

De Roeck n.v. staat voor een kwalitatieve service met professioneel materiaal en gedreven vakmanschap voor al uw verhuizingen en transporten alsook voor verhuring, meubelbewaring en ladderliftservice.

Maes Antwerpen Haven

Noorderlaan 608 -2030Antwerpen 3

Maes is een totaaloplosser voor al uw hoogtewerken. Met meer dan 100 hoogwerkers op vrachtwagen en een ruime keuze zelfrijders, schaarliften en kranen bieden wij voor elk probleem de juiste oplossing!

Cuypers Vorkliften

Ketelhof 8 -2030Antwerpen

Van de kleinste elektrische vorkliften, over containerstackers, stapelaar, terminal trekkers naar grote hydraulische kranen, CUYPERS VORKLIFTEN verhuurt laad en los oplossingen op maat van elke klant.

Cargotec Belgium

Heizegemweg 7 -2030Antwerpen

NULL