U zocht op: kunststof spuitgieten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Allimex

Mijnwerkerslaan 33 -3550Heusden-zolder

Allimex is een maakbedrijf dat oplossingen biedt om de rentabiliteit van producten en processen te verbeteren. Dat kan gaan van een bestaand product of ontwerp tot een volledig nieuw functioneel product. 

Immo Schildermans

Kiefhoekstraat 14 -3940Hechtel-eksel

injection moulding of plastic parts - spuitgieten van kunststofonderdelen ES PLASTICS, gespecialiseerd in het spuitgieten van kunststofonderdelen voor de industrie

Duolim

Klaverbladstraat 22 -3560Lummen

Ongeacht in welke sector u actief bent, bij Duolim kunt u terecht voor al uw spuitgietwerk. Duolim is een spuitgietbedrijf sinds 1992 dat gespecialiseerd is in serieproductie van technisch hoogwaardige kunststof spuitgietproducten.

Del Ponti

Hasseltsebaan 190 -3940Hechtel-eksel

We beschikken over de nodige knowhow, waarmee we flexibel kunnen inspelen en vanuit een idee of prototype vertrekken om zo tot een volwaardig afgewerkt product te komen.

Jumi Plastics Belgium

Katteweidelaan 39 -3590Diepenbeek

Jumi Plastics heeft als doelstelling technische spuitgietdelen uit verschillende kunststoffen te produceren. Ze beschikt over de mogelijkheid om deze kunststofproducten te bewerken, te bedrukken en te assembleren toto voor -en/of eindmontages.