U zocht op: kunststof stelling

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Bito Systems

Boomsesteenweg 97 -2630Aartselaar

BITO produceert kwalitatieve opslagmaterialen en orderverzamelsystemen en biedt een uitgebreid productengamma van diverse stellingsystemen, doorrolsystemen, kunststofbakken alsook producten voor opslag, werkplaats- en orderverzamelomgevingen.

Engie Fabricom

Simon Bolivarlaan 34 -1000Brussel 1

Cofely Fabricom is dé Belgische referentie op het vlak van innovatieve technische installaties en diensten voor industriële, energiegerelateerde, tertiaire en infrastructurele markten. Haar expertise omvat een brede waaier van technische disciplines.

overtoom International Belgium

Industrielaan 30 -1740Ternat

Alles wat u nodig heeft voor kantoor, magazijn, werkplaats en terrein. 40.000 artikelen uit voorraad, snel en volgens afspraak.

Manutan

Industrielaan 30 -1740Ternat

Online verkoop van bedrijfs- en kantoormateriaal voor professionelen.

Rotom

Zwaarveld 17 -9220Hamme (vl.)

Rotom beschikt over gebruikte partijen houten pallets, kunststof pallets en rolcontainers en dergelijke.Prijstechnisch interessant!

Xtraco

Mechelsesteenweg 113 -2550Kontich

Xtraco scheidingsgordijn, strokengordijn, strokengordijnen, tochtdeur, tochtdeuren, lamel, lamellen, Lamellengordijn, lamellengordijnen, tochtgordijn, tochtgordijnen, flap, flappen, flapdeur, flapdeuren, Flapgordijn, scheidingsgordijnen, transparante

Polyproof

Trawoollaan 3 -1830Machelen (brab.)

New Look Decors

Wedijverstraat 20 -1070Anderlecht

Erbivo

D´helst 5 -9280Lebbeke

Naast het verdelen van glasweefseldoek geïmpregneerd met PTFE, lasdraden en siliconen worden alle transportbanden zelf vervaardigd. Hierdoor kan Erbivo N.V. flexibel inspelen op de behoefte van de klant en de noden van de industrie / productie.

Albert De Wever

Lombeekstraat 70 -1790Affligem

Sico

Koeweidestraat 27 -1785Merchtem

Sico Screen Inks is een Belgische fabrikant van inkt en andere producten (zoals lijmen) voor zeefdruk en digitale druk. En dit van zowel textiel, als papier en karton, kunststof, speciale effecten, ....