U zocht op: kunststof

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ets. J. Stillemans

Researchdreef 32 -1070Anderlecht

Van buro tot hotelinrichting

Manutan

Bergense Steenweg 1424 -1070Anderlecht

Manutan-Overtoom is marktleider in de bevoorrading van gebruiksgoederen voor industrie, magazijn, werkplaats en kantoor. Manutan-Overtoom levert een zeer breed productaanbod, scherpe inkoopprijzen en een persoonlijke dienstverleni

Plastoria

Zoutstraat 56-61 -1070Anderlecht

Plastoria is een van de laatste grote industriele lederwarenfabrieken in Belgie. Wij hebben een zeer lange ervaring in de productie en ontwikkeling van luxe lederen producten.

Sedena Financial Services

Tweestationsstraat 80 -1070Anderlecht

Anderlecht-decor

Prins Van Luiklaan 43 -1070Anderlecht

Abfab

Florimond De Pauwstraat 62 -1070Anderlecht

Air-forces

Sint-guidostraat 116 -1070Anderlecht

Ons bedijf Air-Forces Luchtbehandeling Bvba monteert luchtkanalen en hulpstukken. Wij leveren maatwerk en leggen steeds de nadruk op kwaliteit en luchtdichtheid. Verder plaatsen wij ook inox schouwen zowel bij particulier als industrieel.

Spie Belgium

Rue Des Deux Gares 150 -1070Anderlecht

SPIE Benelux levert services en expertise op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde en HVAC-techniek, energie, communicatienetwerken en spoorweginfrastructuur aan industriële, commerciële en institutionele klanten.

Refacom

Alex. Pierrardstraat 10 -1070Anderlecht

Een volledig gamma machines en materialen voor verpakking en omsnoering. Of u nu wil omsnoeren of verpakken inkrimp- of rekfolie, Refacom biedt u een doorgedreven service bij het uitwerken van al uw vragen.

Trox Belgium

Paapsemlaan 18g -1070Anderlecht

Klantgerichte diensten maken integraal deel uit van de succesvolle ventilatie en airconditioning oplossingen. Onze diensten verbeteren significant de kosten doeltreffendheid van iedere eigendom gedurende zijn bestaan.