U zocht op: kunststof

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Belisat

Herentalsebaan 485 -2160Wommelgem

Belisol, de specialist in aluminium, houten, kunststof kozijnen en deuren - le spécialiste des portes et fenêtres. Wenst u meer informatie over onze kozijnen, deuren,...neem een bezoekje op onze website.

Vosschemie-benelux

Mechelsesteenweg 303 -2500Lier

Wij adviseren kunststof oplossingen!Vosschemie is een familiebedrijf dat systemen in koudhardende kunststoffen en composietmaterialen verkoopt aan de industie en de doe-het-zelf markt.

Postprint

Grotenhoutlaan 4 -2300Turnhout

Repro

Turnhoutsebaan 42 -2970Schilde

Grafische kunst benodigdheden kantoorbenodigdheden groothandel tekentafels tekentafels toebehoren kunstschilders gereedschappen tekengereedschap tekenmateriaal, tekenpapier bureelbenodigdheden groothandel

Didak Injection

Industrieweg 1 -2280Grobbendonk

Didak Injection nv is een modern spuitgietbedrijf dat beschikt over 25 machines met sluitkracht variërend van 25 ton tot 1500 ton.

Hijsco

Berthoutstraat 42 -2431Laakdal

Hijsco, sterk in compact hijswerk en kraanverhuur. Onze compactkraan, ook wel minihijskraan genoemd, is op kleine en moeilijk bereikbare locaties inzetbaar. Ze past door een normale loopdeur. Hierdoor kunnen we vele hijswerkzaamheden uitvoeren.

Diametal

Gareelmakersstraat 10 -2200Herentals

Uw partner in de productie van fijnprecisie mechanische onderdelen in metaal en kunststof. We zijn gespecialiseerd in het maken van stukwerk en middelgrote series op CNC gestuurde, draai-,frees-,slijp- en draadvonkmachines.