U zocht op: kurk vloeren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Geerts

Turnhoutsebaan 198 -2400Mol

Bij Geerts Interieur ben je aan het juiste adres voor alle soorten vloerbekleding vasttapijt, parket, tapijt, laminaat, kurk, vinyl, LVT, linoleum, PVC, rubber, geweven vinyl, traplopers en raamdecoratie.

Aver-kurk

Achter De Hoven 8 -3520Zonhoven

Een kwarteeuw ervaring in de verkoop en plaatsing van vloer- en wandbekleding. Ons doel is altijd u de beste keuze in vloer- en wandbekleding te adviseren. Advies garandeert u een lang gebruik van de vloer in uw woning en in uw specifieke situatie.

Franssen Products

Albert Quintinlaan 2 -3900Pelt

Laat je vooral niet door onze naam Franssen Keukens misleiden, want Franssen staat niet alleen bekend voor zijn keukens, maar ook voor zijn maatkasten, binnendeuren, plankenvloeren en badkamermeubels.

Object

Transportstraat 1a -3980Tessenderlo

Vloeren Peeters Of Peeters Vloeren

Obbeekstraat 66 -3550Heusden-zolder

U wil de unieke persoonlijkheid van uw interieur beklemtonen? U wenst een afwerking die perfectie uitstraalt? Dan bent u bij Vloeren Peeters aan het juiste adres.Sinds 1992 wordt vakmanschap gecombineerd met creativiteit .

Genk Hout

Haltstraat 108 -3900Overpelt

en je professional dan is Walth er voor u met een breed assortiment en een service op het ritme van uw verwachtingen. Van een snelle offerte tot leveringen op locatie.

Atelier 2 E

Tessenderloseweg 137 -2431Laakdal