U zocht op: lagers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Antwerp Lion Oil Works

Vlaamsekaai 2-5 -2000Antwerpen 1

Antwerp lionoil works is een hooggespecialiseerde onderneming met 70 jaar ervaring omtrent het exact gecontroleerd doseren van smeer- en productiemiddelen ,snelkoppelingen, smering, lionoil, smeersystemen, ....

Ben-te

Jozef De Veusterstraat 131 -2650Edegem

Smeyers-TU levert en installeert sinds 25 jaar schaarheftafels in de meest verscheidene toepassingen: als goederenlift in gebouwen, in een productie- of verpakkingslijn, als ergonomische werktafel, vast opgesteld of op wielen.

Denis Engine Services & Parts

Brechtsebaan 30-36 -2900Schoten

Wij leveren vakbekwaam personeel en kennis voor grote revisies van viertakt diesel scheepsmotoren, zowel ter plaatse als in onze volledig uitgeruste werkplaats dicht bij de haven van Antwerpen.

Amw Industry

Elzasweg 12 -2030Antwerpen

AMW Industry BVBA is een mechanisch atelier gespecialiseerd in het vervaardigen en herstellen van onderdelen voor industrie en scheepvaart.

Maintenance Partners

Vitshoekstraat 6 -2070Zwijndrecht

Maintenance Partners biedt een volledige service voor het onderhoud, reparatie en revisie van uw roterende machines, op de site en in onze workshops.

Hansen Industrial Transmissions

Leonardo Da Vincilaan 1 -2650Edegem

Specialist in innovatieve en duurzame aandrijving voor een brede waaier van industriële toepassingen.

Euro-bearing Antwerp

Oversneslaan 52 -2610Antwerpen

Bij ons bestelt u niet minder dan 17.000 lagers uit voorraad. Van miniatuurlagers van 2 mm (d) tot grotere tonlagers van 2000mm (d). En staat de gepaste lager niet in onze catalogus? dan zoeken wij samen met u naar de gepaste oplossing.

Supplimax

Noorderlaan 101 -2030Antwerpen 3

Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor al onze klanten.

Supplimax

Pedro Colomalaan 9 -2880Bornem

Supplimax one stop industry shop. Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor

Samoco

Vitshoekstraat 1 -2070Zwijndrecht

Multidisciplinair technisch fullservicebedrijf. We bieden een brede waaier van diensten aan bedrijven die technische bijstand nodig hebben bij de montage, demontage en het onderhoud van fabrieksinstallaties en industriële uitrustingen.

Adrivo

Pietingbaan 58 -2160Wommelgem

Adrivo is d? aandrijfspecialist. U kan rekenen op onze vakkennis voor de optimalisatie van uw productieapparaat.

Howden Maintenance Partners Belgium

Vitshoekstraat 6 -2070Zwijndrecht

Maintenance Partners biedt een volledige service voor het onderhoud, reparatie en revisie van uw roterende machines, op de site en in onze workshops.

Sint-jan Berchmansinstituut

Schuttershofstraat 17 -2870Puurs-sint-amands

Website van het Sint-Jan Berchmans college, een school in het centrum van Antwerpen: ligging, studierichtingen, activiteiten, organisatie, enz. Sint-Jan Berchmans, college in Antwerpen: lagere school, ASO, BWV.

Regal Beloit Belgium

Heiveldekens 16 -2550Kontich

Groothandel in andere machines en werktuigen

Brammer

Luithagen-haven 2a -2030Antwerpen 3

Brammer is Europa`s toonaangevende distributeur van het complete assortiment werktuigbouwkundige-componenten ( o.a. Kogellagers, dichtingen, electrische aandrijving, enz) en alle denkbare toebehoren voor industrieel onderhoud (MRO). Brammer zorgt ...