U zocht op: laminaat kopen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Eurostone

Westmeerbeeksteenweg 41 -2221Booischot

Elk jaar gaan we op zoek naar nieuwe leveranciers en producenten in binnen- en buitenland en stellen zo een uitgebreid en kwalitatief gamma tegels, natuursteen, parket, laminaat, terrastegels en badkamertegels samen

Bio Home

Zone Kamp C 12 -2260Westerlo

Bio Home is opgestart in 1980 vanuit een ideologisch standpunt natuurlijke producten verdelen die veilig zijn voor mens en milieu

Cevo Market

Meulemanslaan 28 -2260Westerlo

Of het nu gaat om renoveren, vernieuwen, bouwen of verbouwen, u vindt er alles onder 1 dak. Een uitgebreid assortiment, een enorme voorraad, sterk in prijs, knowhow en service zijn slechts een paar van onze grootste troeven.

Dokter I. Bekaert

Schoondreef 15-17 -2330Merksplas

Beko

Jagersweg 15 -2450Meerhout

Voor Beko bvba komt kwaliteit tot uiting in productkeuze, afwerking en service. Kom gerust eens praten, en ontdek waarom wij bevoorrechte partner zijn voor de binnen- en buitenafwerking van gebouwen.

Soul Deco

Heivelden 17 -2221Heist-op-den-berg

Soul Deco bvba is een schildersbedrijf opgericht door vader en dochter Laurent te Booischot (Heist-op-den-Berg)!

Gijsbrechts

Oude Liersebaan 122 -2220Hallaar

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.