U zocht op: laminaat

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Van Der Gucht Bouw

Eurolaan 3 -9140Temse

Bij Bouw.Punt Van der Gucht in Temse (Oost-Vlaanderen) kunt u terecht voor alle bouwmaterialen, tegels, container- en silovervoer, dakbedekkingsmaterialen, gevelstenen, en gevelbekleding.

Work@home

Mandekensstraat 53 -9255Buggenhout

Hout De Groote

Eekstraat 26 -9160Lokeren

In onze nieuwe toonzaal heeft u een ruime keuze uit prachtige massieve plankenvloeren van eigen productie. Laminaat van Quick Step, Berry Alloc, plafonds, binnendeuren, trappen, kortom alles voor de interieurinrichting van uw woning.

Bracke Interieur

Steenvoordestraat 43 -9070Destelbergen

Bent u op zoek naar een kast op maat gemaakt? Zijn uw ramen of deuren nodig aan vervanging toe. Wenst u een nieuwe trap of wilt u een zolderkamer renoveren met gyproc, laminaat en kasten onder het schuine dak?

Van Den Broeck

Theet 45 A -9220Hamme

Het aanbieden van een zo ruim mogelijk assortiment voor nieuwbouw en renovatie aan alle professionelen uit de bouwwereld, zelfbouwers en doe-het-zelvers beschouwt Van den Broeck als zijn grootste doelstelling.

Rodrigues - De Kimpe

Antwerpse Steenweg 26 -9160Lokeren

Rodrigues - De Kimpe Tegelimport: vloertegels, muurtegels, keukentegels, metaalsteen, natuursteen, glasmozaA_ek

Van Peteghem Hout En Interieur

Lozen Boer 33-35 -9080Lochristi

U kan bij ons terecht voor zowat alles wat met hout te maken heeft; deuren, parket, veluxramen, isolatie en plaatmaterialen, hout voor tuinafsluitingen, …

De Caluwe-de Smit

Zavelstraat(ste) 9 -9190Stekene

De vakkennis, de degelijkheid én de betrouwbaarheid hebben ze nog altijd op zak. De stielmannen coördineren de diverse deelspecialiteiten tot een totaalrenovatie van uw woning die tot in de puntjes is uitgewerkt.