U zocht op: lasersnijden

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Raidho

Klein-heidestraat 6 -3670Meeuwen-gruitrode

Welkom op onze website, Raidho bvba - 2Laser wij willen ons als een one-stop shop profileren en beheersen een breed scala aan discipline`s van lasersnijden, lasergraveren, digitaal groot formaat printen, sublimatie, domeren tot frezen en plotten.

B&l

Lodewijk De Raetstraat 3 -3920Lommel

We beschikken over diverse lasersnijmachines, ponsmachines, buigbanken, een Punch Sheer Sort & Bend installatie met een lengte van 38 meter en de modernste lasapparatuur, waaronder twee Valk Welding robots.

Metaalwerken Lemmens

Lochtemanweg 22 -3580Beringen

Metaalwerken LEMMENS N.V. is in 1961 opgericht door de heer Lemmens René, die zich na de inzet van zijn twee zonen Eric en Martin genoodzaakt zag uit te breiden en modernere technologieën te gebruiken om competitief te blijven in de sector

Metaalbedrijf Nys

Ambachtelijke Zone De Waerde 2097 -3520Zonhoven

Metaalbedrijf Nys nv is gespecialiseerd in bijzondere staalconstructies. Hoe gedetailleerd of technisch uw ontwerp ook is, Nys vertaalt het in een hoogwaardig product. Verfijnd hekwerk en poortwerk, machine- en installatiebouw, containerbouw, ...

Bened

Industrieweg Noord 1125 -3660Opglabbeek

BeNed is een all-round toeleverancier in metalen onderdelen en producten. Wij leveren in RVS (inox), aluminium, staal.Op vraag van de klant kunnen wij lasersnijden, zetten/plooien, lassen en assembleren van de gewenste producten.