U zocht op: lassen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


B.c.m. - Draaiwerken Metaal

Terbekehofdreef 67 -2610Wilrijk (antwerpen)

B.C.M.-Buelens Constructie Mekaniek uit Wilrijk is reeds jaren uw partner voor alle metaalbewerking.

Belgian Laser Company - Blc

Bredastraat 149 -2060Antwerpen 6

BLC uw partner in het Antwerpse voor precisie lasersnijden van plaatmateriaal, las- en montagewerk, plooien, boren, tappen, graveren, trommelen, glasparelstralen, enz. BLC FAST! is onze 24/24u expressdienst voor uw dringende stukken.

Beschermde Werkplaats Antwerpen

Kielsbroek 2 -2020Antwerpen

KUNNIG is een toeleveringsbedrijf: het doet wat ? vraagt :? van ondersteunende afwerkingsopdrachten tot grote fabricage-orders. Hiervoor mixt KUNNIG zijn sociale arbeidsbeleid met een commerci?le bedrijfsvoering. Dat maatschappelijk verantwoord ...

Veltec

Starrenhoflaan 13 -2950Kapellen

Veltec Services is uw betrouwbare industriële dienstverlener. Zij biedt ondersteuning voor On Site Machining, reparatie van lekkages, monteren en demonteren van boutverbindingen, laseruitlijning, staalconstructies of werkplaatsactiviteiten

Javac

Kwade Weide (c) 1 -2920Kalmthout

Javac Is een familiale onderneming met meer dan 35 jaar ervaring en sinds 1993 onder de naam Javac actief in de lastechniek, persluctcompressoren, stroomgeneratoren en lasdiesels.

Perdaen-dehooghe

Anthonis De Jonghestraat 1 -9100Sint-niklaas

Engineering en realisatie van op maat gemaakte machines.

Supplimax

Noorderlaan 101 -2030Antwerpen 3

Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor al onze klanten.

Supplimax

Pedro Colomalaan 9 -2880Bornem

Supplimax one stop industry shop. Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor

R. P. Detavernier

Helmstraat 57b -2140Borgerhout (antwerpen)

Metaalbewerking R.P. Detavernier staat garant voor een optimale kwaliteit en nauwkeurigheid. Voor al uw draaiwerk en freeswerk.

Alural Belgium

Jozef De Blockstraat 69 -2830Tisselt

Alural is een onafhankelijke aluminium coater actief in België voor de Europese markt. Wij poedercoaten uw aluminiumproducten in alle kleuren en structuren en zorgen voor opslag, picking, verpakking en transport.

G. Coveliers

Kanunnik Peetersstraat 82 -2600Berchem (antwerpen)

Groothandel en verdeler Lindapter bevestigingsklemmen - Hollo Bolt bevestigingsbouten voor kokerprofielen - Erico Superfix scharnierbeugels - Pompen Grundfos - meetapparatuur van Honeywell, Tekelek en Theben - ketels van Saint Roch, Bulex en Oertli..