U zocht op: lassen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Melis

Frederik Burvenichstraat 138 -9050Gentbrugge

Melis nv. uw partner voor gieterij, non-ferro metalen, plaatbewerking, constructie en allerlei specialiteiten voor de bouwnijverheid. Gespecialiseerd in het vervaardigen van metaalproducten op maat.

Janssen Track

Vliegtuiglaan 7 -9000Gent

Op zoek naar rijwerkonderdelen voor een graafmachine, bulldozer of asfalteermachine ? Wij zijn experten op het vlak van rijwerken.

De Pecker Gent

Eddastraat 43 -9042Sint-kruis-winkel

De Pecker Gent NV is een KMO, gelegen in het Gentse havengebied, gespecialiseerd in machinebouw, installatiebouw, onderaanneming, herstelling en onderhoud van machines en installaties, onderdelen voor machines.

Gimaver Services

Herritakkerlaan 23 -9940Evergem

Gimaver Services bvba is een nationaal georiënteerde B2B onderneming gevestigd in Evergem, gespecialiseerd in industrieel on-site services. laswerken, mobiel vonkerosie, mobiel kotteren en automatisch oplassen zijn services die wij aanbieden maar ...

Inkonox

Venecoweg 15 -9810Nazareth

Met meer dan 15 jaar ervaring is Inkonox de partner bij uitstek voor de bewerking van roestvrij staal, aluminium en staal.

Piet Andries

Singelken 20 -9980Sint-laureins

Vanuit een specialisatie in laswerk, heeft Piet Andries zich doorheen de jaren bewezen als een gerespecteerde partner voor alle metaalconstructies in inox, aluminium en staal.

Demival

Machelenstraat 169 -9800Deinze

Demival is een beschutte werkplaats in Deinze.U kan bij ons terecht voor o.a. verpakken, bestukken van printplaten, elektro- en technische montage, metaal- en kunststofbewerking, groendienst en opkuis van gebouwen en terreinen evenals uitwerk.

Actual-laser

Industriepark Noord 18 -8730Beernem