U zocht op: leasing

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Events Catering Bevers

Lierselei 177 -2390Malle

Events Catering Bevers is een vooraanstaand cateringbedrijf in de Benelux. Sinds zijn ontstaan in 1973 is het bedrijf uitgegroeid tot de cateraar van publieksevenementen en bedrijfsevenementen, in de categorie van snacks en dranken.

Jef Koyen

Turnhoutsebaan 112 -2390Malle

Het 3-koppig team, 2 mecaniciens en 1 administratief bediende, is op-en-top op mekaar ingespeeld en loopt dus als een geoliede machine.Jef Koyen zelf is de zaakvoerder en kan al terugblikken op een 20-jarige carriere als mecanicien.

All Construct

Ambachtsstraat 13 -2390Malle

Carrosseriebouw ALL CONSTRUCT heeft een grote ervaring opgebouwd in de carrosseriewereld. Door de grote flexibiliteit en vakkennis kan ons bedrijf voldoen aan al uw specifieke wensen. zoals : Laadbruggen d'hollandia, Lichte vracht, Algemene herstelli

Van Geel

Ambachtsstraat 5 -2390Malle

l meer dan 40 jaar zijn wij de specialist in Malle en omstreken in: geremde en ongeremde aanhangwagens , tweedehands aanhangwagens, remorques paardentrailers bakwagens kippers motortrailers onderdelen voor uw aanhangwagen.

Garage Peeters

Antwerpsesteenweg 133 -2390Malle

Garage - Auto-elektro Peeters is gespecialiseerd in tweedehands klasse wagens en alle auto-elektro! Garage - auto-elektro Peeters Garage Peeters, garage, tweedehands wagens, klassewagens, bmw, VW, Audi, Mercedes, Seat, occassie, auto, hifi, velgen, n

Wasserij St. Lucie

Ambachtsstraat 52 -2390Malle

De veilige oplossingvoor uw bedrijfskleding

Solidan

Hendrik Consciencestraat 23 -2390Malle

Solidan is leverancier van solide oplossingen voor product identificatie en -inspectie. Onze systemen zijn van hoogwaardige kwaliteit en staan garant voor vele jaren van uitstekende prestaties en klanttevredenheid.

Three Lion

De Schaaf 6 -2390Malle

Tuinwerken Three Lion nv wij bieden u een totaal pakket tuinaanleg aan met blijvende nazorg en garantie op onze werkenwww.tuinwerkenthreelion.be

Garage Kris Cools

Antwerpsesteenweg 70 -2390Malle

Spiegelpaleis

Industrieweg 13 -2390Malle

Sinds 1920 staat de naam van de familie Klessens uit Malle synoniem met de Spiegeltent traditie.

Gerorent

Smekenstraat 35 -2390Malle

Gerorent uit Oostmalle verhuurt minigravers, trilplaten, bouwdrogers en veel meer.

Hacos - Van Meulenbeke

Industrieweg 11 -2390Malle

We are one of the top 5 leading manufacturers of chocolate machines worldwide.

Metaalwerken Van Roey

Nijverheidsstraat 10 -2390Malle

NULL

Andytrans

Zeepakker 26 -2390Malle

Andytrans Sneltransport in Westmalle is uw specialist in nationaal en international sneltransport, 24 uur op 24, 7 dagen op 7.

Nobel Security

Antwerpsesteenweg 107 -2390Malle

Jacobs Beveiliging

Hoogstraatsebaan 51 -2390Malle

U kan bij ons terecht voor een totaal beveiligingsconcept inbraakbeveiliging, camerabewaking, branddetectie, toegangscontrole en kluizen.

Tuin En Haagplanten Westmalle

Schepersdijk 13 -2390Malle

Handelskwekerij Tuin en Haagplanten Westmalle levert sinds 2007 tuin en haagplanten van hoogwaardige kwaliteit rechtstreeks van de kweker.Wij leveren aan gemeenten, tuin aanleggers,`andere` groenvoorzieners maar ook aan particulieren.

Paper And Boards

Ambachtsstraat 1b -2390Westmalle

Biljartfabriek Marcel Verhoeven En Zonen

Antwerpsesteenweg 109 -2390Malle

Precisie’ staat bij Biljarts Verhoeven voorop, als een motto én een missie. Alle onderdelen worden zorgvuldig afgewerkt en gemonteerd, tot in de kleinste bijzonderheden. Het verstek bestaat voor 70% uit handwerk. De keuze voor het laken van Iwan ...

Promacis

Hoogstraatsebaan 192 -2390Malle

T.r.l.

Ambachtsstraat 28 -2390Malle

Betrouwbare partner om uw oplegger of aanhangwagen keuringsklaar te maken. TRL in Westmalle heeft een jarenlange ervaring op gebied van herstellingen en onderhoud van aanhangwagens en opleggers.

Enraf Nonius Belgium

Zwaluwenlaan 2 -2390Malle

Enraf Nonius is een fabrikant met expertise in Bendeltafels, Medische Fitness Apparatuur, Fysiotherapie Apparatuur voor Professionals en Medici. Enraf Nonius is ook erg bekend voor zijn Manumax Behandeltafels.

Publibro

Ambachtsstraat 10 -2390Westmalle

Publibro is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van decoraties en reclameboodschappen op alle mogelijke media. Nog steeds brengt Publibro handgeschilderde decoraties aan op ramen en muren of andere achtergronden.

Fingo

Nijverheidsstraat 21 -2390Malle

Fingo investeert permanent in research en ontwikkeling, in nieuwe medewerkers en know-how. Zo produceert Fingo naast de traditioneel gewapende welfsels ook voorgespannen welfsels. Deze behoren ongetwijfeld tot de beste van de markt.

Get

Antwerpsesteenweg 107 -2390Malle

GET levert als Benelux marktleider al meer dan 50 jaar systemen voor time en security aan (middel)grote bedrijven. Eigen oplossingen voor tijdregistratie, personeelsplanning en urenregistratie. Toegangscontrole, CCTV en gedntegreerde security.

Donckers Malle

Turnhoutsebaan 171 -2390Malle

Autobanden en siervelgen voor de veeleisende consument Banden Donckers - uw bandenspecialist donckers,banden,bandencentrale,auto,onderdelen,autoband,autobanden,depannage,job,vacature,schoten,wijnegem,wilrijk,geel,nieuwkerken waas,herentals,antwerpen,

Nieuwenhof

Delften 23 -2390Oostmalle

Wij zijn een gerenomeerd bedrijf gespecialiseerd in algemene brandbeveiliging. Wij coördineren al uw brandbeveiliging op een professionele manier.Wij verkopen, verhuren & doen onderhoud van alle brandblusapparaten & materialen.

Expo Z

Wijngaardstraat 1 -2390Malle

ll the way is the only way to go vindt standenbouwer Expo Z. Met meer dan 20 jaar ervaring in de bouw van beursstanden voor nationale en internationale events en beurzen krijgt u bij Expo Z altijd één garantie: het wauw-effect.

Geronika Elektro

Antwerpsesteenweg 146 -2390Malle

Mercator Cleaning

Hallebaan 90 -2390Westmalle

Mercator is een glazenwasserij te Malle, Westmalle dat zich richt tot bedrijven en particulieren.