U zocht op: leien dak

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


A. Michielse & Zonen

Leopoldslei 146 -2930Brasschaat

Untitled Document aan, aantal, able, accessoires, accessories, accrochage, acquired, acquis, acrylaat, acrylate, acrylic-based, actuele, adapt?, adriaan, advies, afdekking, afdichting, afgewerkt, afhankelijk, afvoerbuizen, afvoeren, afwerking, al, al

Van Der Gucht Bouw

Eurolaan 3 -9140Temse

Bij Bouw.Punt Van der Gucht in Temse (Oost-Vlaanderen) kunt u terecht voor alle bouwmaterialen, tegels, container- en silovervoer, dakbedekkingsmaterialen, gevelstenen, en gevelbekleding.

Dural Bouwgroep

Ledeganckkaai 1 -2000Antwerpen 1

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Ivo Hermans

Beukenstraat 123 -9255Buggenhout

Dakwerken Hermans Ivo BVBA is reeds jarenlang uw betrouwbare partner voor alle dak-, gevel- en aansluitende werken hiervan. Het volledig inrichten van zolders net als metselwerken samen met dakwerken zijn een mogelijkheid.

Dakwerken Speelman

Drabstraat 254a -2640Mortsel

Dakwerken Speelman - gelegen in hartje Mortsel en dit reeds 20 jaar lang - is gespecialiseerd in alle dakwerken, zowel renovatie als nieuwbouw.

Plastiek Van Wauwe

Oude Bosuilbaan 43 -2100Deurne (antwerpen)

Plastiek Van Wauwe, gevestigd te Deurne en Lubbeek, is reeds meer dan 50 jaar specialist in kunststof materialen voor bouw en industrie. Met een uitgebreid en continu vernieuwend productgamma bouwt Plastiek Van Wauwe aan een langdurig partnership...

Algemene Dakwerken Versmissen Willy

Ternesselei 66 -2160Wommelgem

Wij zijn een jong en dynamische bedrijfdat renovatie van pannen- leien- en roofingdaken alsook nieuwbouw en timmerwerken realiseert in overleg met de klant.

Ddc

Groeningerstraat 22-24 -2150Borsbeek

Voor specialisten in dakontmossing, het ontmossen van leien daken dakgoten reinigen en herstelwerkzamheden ook gevelreiniging en gevelrenovatie Ontmossen - Dakontmossing en overige ontmossingen en preventieve behandeling tegen mos en algen

Moens Sanidak

Heide 1 -2870Puurs

Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring Algemene dakwerken Nieuwbouw & renovatie Hellende daken, Platte daken, Gevelbekleding, Dakgoten, Pannen, LeienRoofing, Zink, Koper, Lood, Sidings...

Bauw

Duwijckstraat 17 -2500Lier

Er is een grote verscheidenheid aan daken. Hellende daken met verschillende soorten pannen, leien of afgewerkt met koper of zink (staande naad). Bauw is ook sterk in platte daken met roofing of EPDM, al dan niet geïsoleerd.

De Witte Keulemans

Ooststatiestraat 68 -2550Kontich

Al 20 jaar lang specialiseren wij ons in de renovatie van zowel platte als hellende daken met pannen, leien of roofing.

Dakwerken Patrick Cardon

Papenaardekenstraat 202 -2900Schoten

Algemene Dakwerken Apers

Pierstraat 420 -2630Aartselaar

Dakwerken Apers is uw ideale partner bij zijn in dakwerken, dakrenovatie, leien, dakpannen en meer.