U zocht op: lekdetectie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Lekdetectie

Boudewijnlaan 18 -1982Zemst

Jaren ervaring in lekdetectie gecombineerd met onze familiale technici en hoogtechnologische meetapparatuur zorgen voor een exacte en onafhankelijke expertise bij het opsporen van kanalisatieproblemen.

De Wit Luc Sanitair-verwarming

Kerklaan 19 A -1830Machelen

Luc De Wit begon in 1975 met een eenmanszaak voor verwarming en sanitair. Intussen is het bedrijf flink gegroeid zodat het nu uw ideale partner is voor sanitair en centrale verwarming. Bovendien hebben we onze eigen technische dienst

Grohe

Leuvensesteenweg 369 -1930Zaventem

GROHE is `s werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit negen vestigingen produceren we sanitaire producten zoals kranen, thermostaatkranen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

Entreprises Allegretti

Dilbeekstraat 104 -1080Sint-jans-molenbeek

De specialist in het dichten van gaslekken door injectie van polymeerhars Zonder breekwerk-10 jaar garantie-Erkend door de gasmaatschappijen-Gratis bestek

Dgp Inspections

D.teniersstraat 2 -1880Kapelle-op-den-bos

Ofuite

Vleurgatse Steenweg 320 -1050Elsene

Bmc Services

Avenue Des Acacias 1 -1310La Hulpe

Aquadetect

Avenue De L'industrie 22 -1420Braine-l'alleud

Aquadetect is een filiaal van een Europese groep die al 50 jaar lang gespecialiseerd is in vochtproblemen in gebouwen. Wij zorgen voor een precieze lokalisatie van lekken in verwarming, sanitair en alle afvoeren.

Ecowatt - Vandenbroecke

Tuilstraat 32 -1982Zemst

Een aangename verwarming, een goede ventilatie en stromend warm water… Ze bepalen voor een groot deel het leefcomfort van je woning. Zowel voor een nieuwbouw als voor een bestaande woning biedt Ecowatt energiezuinige en duurzame oplossingen.

Sanipro

Pronkerwtlaan 20 -1020Brussel

SANIPRO is een diensten en onderhouds bedrijf gespecialiseerd sinds de jaren '80 in verschillende takken : Loodgieterij, Dakwerken, Waterdichtheid, Verwarming en ook Riolering en Lekdetectie.

All Repair Services

Schapenstraat 87 -1750Lennik

A-R-S doet lekdetectie van lekken in waterleiding, centrale verwarming of lekkage van vloerverwarming, maar ook het opsporen van koudebruggen of geurhinder.

Drysolutions

Assesteenweg 117 -1741Ternat

Hebt u waterschade in uw woning, maar slaagt u er niet in de precieze oorzaak ervan te vinden?Sinds 2008 biedt DrySolutions u een professionele en efficiënte service op het vlak van lekdetectie.