U zocht op: leverancier bouwmaterialen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Marcel Piessens & Zonen

Nijverheidsstraat 6 -1840Londerzeel

Piessens Website Piessens Transport Uw partners in transport Piessens Jet Deze site is bedoeld voor de stationshouders van Jet die bevoorraad worden door Transport Piessens.

Gebr. Hermans

Steenhuffeldorp 60 -1840Londerzeel

Bent U op zoek naar een mooie vloer of wandtegel? Gebroeders Hermans helpt U in uw zoektocht. We beschikken over een ruim assortiment in onze eigen toonzalen, maar kunnen voor u allerhande verkrijgen via onze vaste partners.

Stone

Autostrade 30 -1840Londerzeel

Stone is een handel in natuursteen. Wij richten ons tot professionelen uit de sector, met name architecten (exterieur-, interieur-, tuin-), handelaars en natuursteenverwerkers.

Hermatrans

Steenhuffeldorp 60 -1840Londerzeel

Gebroeders Hermans is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in bouwmaterialen voor zowel de particulier als de professional.

Van Den Bergh En Zoon

Sint Jozefstraat 98 -1840Londerzeel

Het bedrijf was gespecialiseerd in het vervoer en de verkoop van allerlei bouwmaterialen: van zand en kalksteen tot zandcement en magere beton ...

Geba Algemene Schrijnwerkerij

Kouterveld 14 -1840Steenhuffel

U kunt bij ons terecht voor al uw binnenschrijnwerk: meubelen op maat en de volledige inrichting van elk type kamer. Van keukens en badkamers tot slaapkamers, living en bureaus. Wij leveren kwaliteitswerk voor al uw schrijnwerk rondom het huis.

Isoprojects

Meerstraat 253 -1840Londerzeel