U zocht op: leverancier bouwmaterialen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Sanidal

Winkelomseheide 223 -2440Geel

De firma Sanidal is een vakspecifieke afdeling van bouwfirma Stessens in Geel. Deze firma bouwt jaarlijks een 80–tal woningen winddicht of volledig afgewerkt ("sleutel op de deur").

Danny Boons

Velveken 26 -2440Geel

De firma Boons bvba staat al jaren garant voor grondwerken, afbraakwerken en wegenwerken. Wij richten ons zowel op particuliere klanten als op bedrijven.

Belcotec

Kleinhoefstraat 8 -2440Geel

Belcotec NV is een HVAC-installatiebedrijf gelegen te Dessel. Kwalitatief hoogstaande installaties realiseren is de kern van ons bedrijf.

A-gips

Dr.-van De Perrestraat 326 -2440Geel

A Gips, kortweg agips is het bedrijf van Patrick Aerts en is specialist in pleisterwerken, bezettingswerken, gyprocwerken en isolatiewerken.

Wynants Bouwmaterialen P.

Paviljoenstraat 25 -2440Geel

Elke dag bezoeken bouwprofessionals en doe-het-zelvers ons bedrijf. Want bij ons vinden ze wat ze nodig hebben. Ze waarderen ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en doen graag een beroep op onze extra services.

Structabo E.c.v.

Winkelomseheide 233 -2440Geel

Structabo een familiebedrijf opgericht in 1979 gespecialiseerd in het bouwen van sleutelopdedeurwoningen, villa`s en appartementen laat uw droom werkelijkheid worden.

Hobomat

Turnhoutseweg 2 -2440Geel

Bent u op zoek naar kwalitatieve dak-, wand- en golfplaten aan zeer scherpe prijzen? Rep u dan naar Hobomat nv in Geel, een vader en zoon-bedrijf waar de klant nog echt koning is

Vinus

Eindekens 37 -2440Geel

Bouwonderneming Vinus wil zich profileren als een idelale parner in ruwbouwwerken voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Proworx

Rauwelkoven 130 -2440Geel

De PROWORX webshop rust professionals en ambitieuze hobbyisten uit met superieure handgereedschappen, waarmee zij zowat elke manuele klus op snell en ergonomische manier verwezenlijken.