U zocht op: leverancier bouwmaterialen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Transport L. Van Bogaert

Drapstraat 94 -9220Hamme

Transport L. Van Bogaert richt zich voor 100% op de meest efficiënte transportoplossingen waarvan u de klant, de verlader, de voordelen ondervindt. Efficiënte trucks en even efficiënte services.

Natuursteenbedrijf Karel Van Den Broeck

Zwaarveld 24 -9220Hamme (vl.)

home home natuursteen,graniet,arduin,marmer,witsteen,keukenbladen,portieken,dorpels,grafzerken,steen,vloeren ,bouw,gevels,tabletten,sierstukken,natuur,bouwmaterialen,

Lv Metaalconstructies

Roggemanstraat 9 -9220Moerzeke

Bent u op zoek naar een ervaren partner voor grote en kleine metaalconstructies, trappen en balustrades, poorten en afsluitingen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor plooi-en knipwerk kan u bij ons terecht.

Marc De Vos

Geeststraat 12 -9220Hamme

Afsluitingen De Vos is een bloeiend familiebedrijf dat werd opgericht in 1970 en reeds drie generaties lang bedreven is in het vervaardigen en plaatsen van afsluitingen en poorten in diverse materialen, waaronder metaal, hout en beton.

Bmb Bouwmaterialen

Theet 45/a -9220Hamme (vl.)

Halschoor is al jarenlang een begrip voor een uitgebreid en uitgelezen assortiment vloer- en wandtegels voor binnen- en buitentoepassingen. Totaalleverancier van hoogwaardige bouwmaterialen.