U zocht op: leverancier business informatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Intrum

Martelaarslaan 21 -9000Gent

Met een geschiedenis die meer dan 100 jaar teruggaat, werd Intrum in 2017 het grootste bedrijf voor incasso en credit management ter wereld, na de combinatie van Lindorff en Intrum Justitia.

It Works

Soenenspark 35 -9051Sint-denijs-westrem

I.T. Works is de toonaangevende organisator van seminars en workshops over de belangrijkste IT en ICT problemen vandaag. Wij bieden o.a. training en opleidingen aan over requrements management, BI, architectuur, social media en IT management.

Cce - Claerhout Computer Engineering

Lange Ambachtstraat 18 -9860Oosterzele

Claerhout Computer Engineering (CCE) is een softwarehuis gespecialiseerd in financiële applicaties enerzijds en het volledige ERP-gebeuren anderzijds. In 1989 werd het bedrijf gesticht en al snel evolueerde CCE tot een gezonde en innovatieve KMO.

Duvall

Ambachtsweg 22 -9820Merelbeke

Vlot en efficiënt vergaderen door maximale technologische ondersteuning:discussiesystemen, videoconferencing, simultaanvertaling (techniek én tolken),votingsystemen…duvall levert oplossingen op maat, volledig afgestemd op de klant en het event.

De Roeve Xpo

Spieveldstraat 41 -9160Lokeren

Totaaloplossingen voor uw beurs, congres of bedrijfsevenement. Zowel LIVE voor de fysieke beurzen, congressen en corporate events als VIRTUEEL met online 3D venues, virtuele stands en seminars. Dat is waar wij iedere dag vol passie aan werken.

Perfect Plus

Ottergemsesteenweg-zuid 808 -9000Gent

De voordelen van een teambuildingevent of bedrijfsfeest, incentive of een personeelsfeest of -uitstap zijn duidelijk. Het brengt de mensen van het bedrijf dichter bij elkaar en zorgt op die manier voor een hechtere samenwerking.

Omnia

Nederkouter 35 -9000Gent

Omnia Travel, reisibureau met hoofdzetel in Leuven en vestigingen in Vlaanderen en Brussel. Focus op persoonlijke en r-la-carte dienstverlening voor het bedrijfsleven op het vlak van zakenreizen, meetings, incentives, conferenties en congressen.

De Roeve Installations

Spieveldstraat 41 -9160Lokeren

De Roeve groepeert vijf divisies die op maat industriële diensten leveren voor de meest uiteenlopende sectoren. Elke divisie is gespecialiseerd in een specifiek domein.