U zocht op: leverancier verf

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Repro

Turnhoutsebaan 42 -2970Schilde

Grafische kunst benodigdheden kantoorbenodigdheden groothandel tekentafels tekentafels toebehoren kunstschilders gereedschappen tekengereedschap tekenmateriaal, tekenpapier bureelbenodigdheden groothandel

Taxi Verboven Vracht

Kapelstraat 108 -2160Wommelgem

Goederen vervoeren en afleveren zoals u het zelf zou doen.Dat is onze missie die we elke dag opnieuw in de praktijk omzetten.

Ecomat Zoersel

Ringlaan 42 -2240Zandhoven

Concreet helpen we je bouwen aan je eigen plekje op aarde met bouwadvies en het zo efficiënt mogelijk leveren van bio-ecologische bouwmaterialen. Het is daarom belangrijk niet alleen ‘groen’ te denken, maar ook ‘blauw’ : milieu & gezondheid.

Rewah

Nijverheidsweg 24 -2240Zandhoven

Rewah ontwikkelt, produceert en verkoopt bouwchemische producten voor de gespecialiseerde aannemer en schilder. Professionalisme, kwaliteit en service zijn geen loze woorden voor het Rewah-team.

Dessano

Kapelsesteenweg 250 -2930Brasschaat

Dessano werkt voor vastgoedbeheerders, bedrijven, openbare instellingen en particulieren. Wij hebben ervaring in het schilderen van nieuwbouw en woningen, industriële ondernemingen, appartementcomplexen en monumentale panden.

Abstraction

Beemdenstraat 28 -2300Turnhout

Firma Famst

Steenweg Op Zevendonk 181-183 -2300Turnhout

Famst is voor tal van mensen reeds 40 jaar hun vertrouwde stek voor verven, verfbenodigdheden, behangpapier en vloerbekleding zoals laminaat, parket, linoleum, vinyl, vasttapijt,...Ook voor plafonds kan Famst uitpakken met een vernuftig systeem ...

Van Gils Coating Group

Bredabaan (centrum) 55 -2990Wuustwezel

Van Gils Group is een groeiend familiebedrijf, gespecialiseerd in oppervlaktebehandelingen van metalen voorwerpen, met een netwerk van eigen vestigingen en partnerbedrijven in de Benelux.

Algemene Onderneming Keysers Vital

Schotensteenweg 37 -2960Brecht

Keysers Vital, Algemene onderneming Keysers Vital, Algemene onderneming Keysers Vital, Algemene onderneming, aanleg van zwembaden, openbare werken, klinkers, grondwerken, industriële werken, waterzuivering, pijpleidingen, schakelkasten, pompen, leidi