U zocht op: leveranciers bedrijfsevenementen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Salons De Romree

Beiaardlaan 31 -1850Grimbergen

Salons de Romree staat al 25 jaar garant voor uw feesten en bedrijfsevenementen. Door de diverse zalenstructuur kunnen we voor elk type feest een gepaste zaal voorstellen om uw genodigden op een aangename manier te verwelkomen.

Abc Expo

Langevelde 22 -1785Merchtem

Uw partner in draagbare standen & mobiele systemen voor beurzen of evenementen. Banners, Rollbanners, PopUp`s, Modulaire panelen,... van 1 tot 50m? of zelf meer... Wij hebben een eigen productie en ruime showroom.

Inkart

Ooievaarsnest 33 -2870Puurs

Inkart is 17 jaar jong ! Méér dan 6.000 business events organiseerden we al voor kmo’s en multinationale bedrijven. Inkart kartingevents zijn de ideale manier om klanten te entertainen, prospecten te verwennen en medewerkers te belonen.

Escape Events

Aarschotsebaan 89 -1910Kampenhout

Evenement organisatie voor bedrijven en organisatie van actieve events en seminars

Belgocatering

Wijngaardveld 16 -9300Aalst

Belgocatering verzorgt feesten van elk formaat. Of het nu om 30 of 3.000 man gaat, om een receptie, een walking dinner, een party, een personeelsfeest, een gala, een familiale happening, een VIP-diner of een groots evenement

Brussels Gate

A Gossetlaan 11 -1702Groot-bijgaarden

Ons team zet zich volledig in om van uw bedrijfsevenementen, productlanceringen, beurzen, festiviteiten, concerten, ... een onvergetelijke ervaring te maken.Brussels Gate is centraal gelegen, vlot bereikbaar en met ruime parkings, Heliport en...

Aalst Travel Buro

Vlaanderenstraat 11 -9300Aalst

Aalst Travel Buro bestaat sinds 1978 en is nog een van de weinige reiskantoren die geen deel uitmaakt van een of andere groepering of consortium. Bij ATB wordt de klant nog echt als belangrijk aanzien en service geven is dan ook voor ons principieel,

Brussels Kart

A Gossetlaan 11 -1702Groot-bijgaarden

Een uniek Business Center met een luxe karting! Ideale ligging Ring Exit Brussel – Koekelberg en E40 Oostende-Brussel. Wij bieden u een origineel kader uiterst geschikt voor uw volgend event, vergadering...

Ambrosia Fijnkeuken

Stormsschranslaan 4 -2570Duffel

Omdat u als bedrijfsleider of professional een cateraar wil die perfect begrijpt wat uw wensen zijn, bent u bij ons aan het juiste adres. Of u nu een receptie voor collega?s, een buffet of walking dinner voor klanten.

Wima-sint-niklaas

Boomsesteenweg 9 -2627Schelle

Wima Bowling en Partycenters Schelle en Sint-Niklaas. Welkom op onze site, bij Wima kan u veel meer dan bowlen alleen. Welkom bij Wima Bowling en Partycenters Schelle en Sint-Niklaas

Yellow-red Kv Mechelen

Kleine Nieuwedijkstraat 53 -2800Mechelen

KV Mechelen is de legendarische voetbalploeg uit de Belgische eerste klasse. Kom op Malinwa kijken naar je favoriete clubiconen!

Ambiance-zen

Sylvain Dupuislaan 360 -1070Anderlecht

Wij bieden massages aan voor bedrijven, de" stoelmassage" is de oplossing om uw werknemers even te laten ontspannen! onze techniek verbeterd de bloedcirculatie waardoor spanning en stress verdwijnen.

Hof Ter Musschen

Emmanuel Mounierlaan 2 -1200Brussel 20

Bedrijfsevents, zalen verhuur, catering, seminarie, banketten, organisatie congressen.

Jurgen Van Hover

Kareelstraat 102 -9300Aalst

Van Hover Concept is als enige in België gespecialiseerd in autosportmarketing. Wij regelen voor u een professionele sponsoring in de autosport en vormen een rechtstreekse link tussen uw bedrijf en de vele CEO`s in de wereld van de racerij.

Fbc 321 Photobooth

Lange Bruul 30 -3190Boortmeerbeek

De beste photobooth om te huren voor uw komende bedrijfsfeest, teambuilding of ieder evenement.

Repas Catering

De Regenboog 5 M -2800Mechelen

Repas Catering verzorgt catering services voor evenementen en privé feesten met oog voor elk detail. U vindt voor elke gelegenheid een aangepaste formule.

Rabona Sport

Moutstraat 17 -2830Willebroek

Rabona Sport verhuurt unieke sport attracties (voetbal, hockey, petanque, darts, pingpong, etc.) voor events. Ook voor urban sport shows & workshops kunt u bij ons terecht.

A&s Betonboringen

Baeckelmansstraat -2830Tisselt

A&S is uw specialist voor betonboringen en zaagwerken.

De Kattebroek

Elegemstraat 160 -1700Dilbeek

Een boho-chic huwelijksfeest, een gezellig verjaardagsfeest of een trendy bedrijfsevenement? Door de veelzijdigheid van onze locatie en onze vele mogelijkheden kunnen we je een perfecte dag garanderen!

Floreal Group

Watteeustraat 2-6 -1000Brussel 1

Bent u op zoek naar het ontbrekende puzzelstukje voor de organisatie vanal uw vergaderingen, seminaries, teambuilding activiteiten?Dan is Floreal uw logische oplossing

A & B Project

Nijverheidsstraat 10 -1840Londerzeel

A&B Project, een creatief dynamisch Belgisch bedrijf dat meer dan 20 jaar geleden ontstaan is in de wereld van de standenbouw, en steeds is blijven groeien en evolueren tot een bedrijf dat vandaag staat voor:Standenbouw Interieur Grafiek

Tradas

Tervurenlaan 155 -1150Brussel 15

Consultancy- en full service vertaalbureau te Brussel. 25 jaar expertise. Uw gesprekspartner bij uitstek voor al uw projecten, van een dringende vertaling voor uw website tot de lokalisatie van uw technische documentatie in 20 talen.

National Paintball Games

Gasthuisstraat 45 -1785Merchtem

National Paintball Games Belgium of kortweg NPG biedt u de mogelijkheid om zowel indoor als outdoor paintball te beoefenen. U kan terecht in indoor te Merchtem en outdoor te Geraardsbergen, St-Pieters-Leeuw en Rillaar.