U zocht op: leveranciers beurzen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Drukkerij Arijs

Molenstraat 89 -9690Kluisbergen

Drukkerij Arijs is uitgerust met een 5 kleuren pers met lak, een 4 kleuren pers en een 2 kleurenpers om aan alle behoeften te voldoen, en dit in een uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding. Onze zeefdrukafdeling zit onder hetzelfde dak.

Publiganda

Ottergemsesteenweg-zuid 717 -9000Gent

Publiganda nv, gevestigd in Gent heeft in de sector van standenbouwers een toonaangevende naam verworven. Reeds meer dan 60 jaar ontwerpen en bouwen wij standen op beurzen in binnen- en buitenland.

Bim Outdoor

Solleveld(goe) 39 -9500Geraardsbergen

Wanneer u een tent wenst te huren of aan te kopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat u deskundig advies te verlenen bij elk project dat u onderneemt, groot of klein.

Animotion

Dokter Van Wymerschlaan 34 -9620Zottegem

Animotion verhuurt en verkoopt interactieve animaties voor de evenementen-, ontspannings- en sportsector. Ons aanbod simulators is uniek in Europa en omvat tientallen sport-, race- en flightsimulators. Daarnaast leveren we ook virtual...

Astria Promo Gifts

Lange Violettestraat 285 -9000Gent

Wij bieden u een ruime keuze uit textiel en relatiegeschenken van de meest bekende merken of speciaal op maat gemaakt.

Gent Icc - Sorest B

Familie Van Rysselberghedreef 2 -9000Gent

De 21 meeting rooms, 2 exhibition ruimtes, de Banketzaal, de partyruimte Casinozaal, het restaurant Café Cité én het 3-zetel concept Auditorium beslaan in het totaal 12.363m² aan bruikbare oppervlakte.

Bogaert

Berg 26 -9860Oosterzele

Specialist in medium tot zeer grote maten bomen en struiken.

Gisele

Avenue Des Combattants 18 -1410Waterloo