U zocht op: leveranciers frezen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Veltec

Starrenhoflaan 13 -2950Kapellen

Veltec Services is uw betrouwbare industriële dienstverlener. Zij biedt ondersteuning voor On Site Machining, reparatie van lekkages, monteren en demonteren van boutverbindingen, laseruitlijning, staalconstructies of werkplaatsactiviteiten

Belgian Laser Company - Blc

Bredastraat 149 -2060Antwerpen 6

BLC uw partner in het Antwerpse voor precisie lasersnijden van plaatmateriaal, las- en montagewerk, plooien, boren, tappen, graveren, trommelen, glasparelstralen, enz. BLC FAST! is onze 24/24u expressdienst voor uw dringende stukken.

B.c.m. - Freeswerk Metaal

Terbekehofdreef 67 -2610Wilrijk (antwerpen)

B.C.M.-Buelens Constructie Mekaniek uit Wilrijk is reeds jaren uw partner voor alle metaalbewerking.

Aertssen Services

Laageind 91 -2940Stabroek

Aertssen nv is een groep bedrijven die samen een onderneming van formaat vormen. De groep neemt een toonaangevende plaats in op het gebied van industriele bouwkunde, groot grondverzet, hijswerken en uitzonderlijk vervoer.

Furbanice

Koning Albertlei 28 -2950Kapellen

Ciroo

Rijstraat 36 -2940Stabroek

Euro - Rent

Bisschoppenhoflaan 633 -2100Deurne

Méér dan 30.000 machines zijn onmiddellijk beschikbaar voor aannemers, installateurs én doe-het-zelvers. Voor grote werken of een kleine klus adviseren wij u de meest aangewezen machine. De hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen die wij hanteren ...

De Arend Benodigdheden Voor Het Meubelbedrijf

Berkenhoekstraat 14 -2861Sint-katelijne-waver

Verkoop en slijpen van snijgereedschappen voor hout-, kunststof- en metaalbewerking.

Algemene Ondernemingen Home Service

Lerenveld 13 -2547Lint

Ontwerpen en sculpteren, polyesterwerken in de breedste zin van het woord. Polykonstrukt: kunststof en beton, polyester, imitatie rotsen, mallen voor kunstwerken, namaakrotsen, waterspeeltuigen, speeltuinen, decors, beursstanden, winkelinrichtingen.