U zocht op: leveranciers frezen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Germond

Lodewijk De Raetlaan 59 -8870Izegem

Germond is verdeler van hoogkwalitatieve machines en gereedschappen voor de Belgische metaalindustrie. Vooral op vlak van verspaning nemen we een belangrijke marktpositie in. Ook voor productieautomatisering en CNC-opleiding kunt u bij ons terecht.

Cadcamatic

De Leiteweg 11 -8020Ruddervoorde

Cadcamatic beschikt over up-to-date knowhow in het draadvonken, zinkvonken, frezen, draaien en slijpen (eventuele thermische behandelingen worden uitbesteed).Al deze processen worden enerzijds toegepast voor kleinere productiereeksen en ...

Vermes

Kwaplasstraat 67 B -8820Torhout

VERMES nv slijpt snijgereedschap voor de industrie. Eigen productie van frezen , boren en Specials : VHM en HSS. Alle sectoren worden geholpen.

Tryma

Bruggestraat 80 -8840Staden

Machines en toebehoren voor het bewerken van pvc en alu profielen. Automatische magazijnen optimaliseren uw ruimte & tijdsbeheer. Wij geven u professioneel advies en ons eigen service team garandeert een snelle interventie en persoonlijke aanpak.

Anfora

Kauwentijnestraat 11 -8810Lichtervelde

Door middel van CNC-gestuurde draaibanken en machinecenters kunnen alle ferro-, non-ferrometalen en kunststoffen verspaand worden. Uiterst flexibele ingesteldheid van het bedrijf.

V & V Engineering

Bargiestraat 15 -8900Ieper

V&V Engineering spitst zich toe op spuitgieten van kleine en middelgrote series en kunststofproducten. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in matrijzenbouw en 3D freeswerk.

Luyckx José

Roeselarestraat 4 -8880Rollegem-kapelle

Reeds 52 jaar is Luyckx te Ledegem, regio Kortrijk - Roeselare uw specialist in land-, park- en tuinmachines, tuingereedschappen, gereedschappen, industrie producten en zoveel meer!

Garage-carrosserie Claus

Menenstraat 41 -8980Zonnebeke

Ons familiebedrijf is gespecialiseerd in verkoop, onderhoud en herstellingvan uw Fiat, Alfa Romeo en Fiat bedrijfsvoertuigen.

Zedeltrac

Schatting 8 -8210Zedelgem

an Laecke Group overkoepelt drie bedrijven: Van Laecke Machines, Marcom Recycling en Van Bemmel Recycling. Deze bedrijven beschikken over een uitgebreid en complementair aanbod aan recycling machines, grondverzetmachines en landbouwmachines.

Maenhoudt Construct

Vannestenstraat 18 -8740Pittem

Maenhoudt Construct is uw partner in metaalbewerking. Wij onderhouden, herstellen en plaatsen alle metaalconstructies in uw onderneming.

Gdm International

Ambachtenstraat 36 -8870Izegem

GDM precisiemechaniek is een jong en dynamisch bedrijf dat zich vooral toespitst op het afwerken van precisieonderdelen voor de industrie. CNC draaien, CNC frezen en vlakslijpen

Inda Vending

Langemarkstraat 3 -8920Langemark-poelkapelle

Verkoop en leasing van nieuwe & 2e hands/revisie verkoopautomaten met garantie zoals: automaten voor frisdrank, snoep, brood, aardbeien, zuivel, koffie; muntsystemen ...