U zocht op: leveranciers hout

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Proatwork

Bedevaartstraat 53 -8700Tielt

Pro@work: artikelen voor de professionele vakman.

Fire! Doors & Projects

De Tonne 105 -9800Deinze

Firedoors is de partner voor het ontwerp van uw brandwerende glasconcepten in hout, staal of aluminium. Uw project behartigen wij van vóór aanbesteding tot aan oplevering, waarna ook onderhoud en nazorg aan bod komen.

Drukkerij Arijs

Molenstraat 89 -9690Kluisbergen

Drukkerij Arijs is uitgerust met een 5 kleuren pers met lak, een 4 kleuren pers en een 2 kleurenpers om aan alle behoeften te voldoen, en dit in een uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding. Onze zeefdrukafdeling zit onder hetzelfde dak.

Houthandel Vanhaverbeke

Ambachtenstraat 22 -8870Izegem

Houthandel Vanhaverbeke in Izegem bezorgd bewerkt en onbewerkt hout op maat

Desotec

Regenbeekstraat 44 -8800Roeselare

DESOTEC is sinds meer dan 20 jaar gespecialiseerd in actieve kool voor toepassingen allerhande. DESOTEC staat garant een complete service. DESOTEC levert mobiele actieve koolfilters op huurbasis uit stock, met de terugname van de gebruikte actieve...

Optimat

Kortemarkstraat 86 -8810Lichtervelde

OptimaT profileert zich als een vooruitstrevend toeleveringsbedrijf met tal van activiteiten in zeer diverse sectoren. Metaalbewerking, Poederlakken, Elektromontage, Plaatbewerking, allerlei assemblage

Devolder Brecht

Blinde-rodenbachstraat 79 -8800Roeselare

Onze collectie serres bestaat uit een aantal verschillende modellen die variëren in stijl. Ze zijn ontworpen en gemaakt met aandacht voor de kleinste details en zijn de blikvangers van de tuinen waar ze in terecht komen.