U zocht op: leveranciers industriele nieuwbouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


P&l Cleaning

Hanegraefstraat 18 -2050Antwerpen 5

Een hogere kwaliteits- en servicenorm voor de schoonmaak van uw gebouw door strikte opvolging van ons personeelGrondige analyse van de noden van uw bedrijf. Deskundig personeel + constante follow up.Regelmatige bijscholing op gebied van vakkennis

Omniworx

Populierenlaan 49 -2630Aartselaar

Omniworx is een algemene bouwfirma uit Aartselaar die al uw bouwprojecten en renovatiewerken tot een goed einde brengt. U kan bij ons terecht voor uw volgende renovatie, oprijlaan of reparatie aan het huis. Wij bieden u een professionele service.

Care

Luchthavenlei 7b -2100Deurne (antwerpen)

Iedereen kan toch schoonmaken?Alle schoonmaakbedrijven zijn toch hetzelfde?Maar twee van de vele vastgeroeste ideeën.Rekening houdende met budget, behoeften en wensen van onze klanten, staan we reeds meer dan 30 jaar aan te top in onze sector.

Eti Partner

Griffier Schobbenslaan 2 -2140Borgerhout (antwerpen)

HVAC technieken, warmtepompen, airconditioning, klimatisatie, ventilatie, sanitair, verwarming

The Clean Team

Hodonk 25 -2170Merksem (antwerpen)

The Clean Team is een jong, dynamiek en ambitieus schoonmaakbedrijf met medewerkers die klaar staan om U te helpen. Het bedrijf is gespecialiseerd in schoonmaak voor particulieren, kleine en grote bedrijven.

Ledlite1

Antwerpsestraat 480 -2850Boom

Professionele LED-verlichting voor privé, kantoor en industrie. Ledverlichting Merken Artecta, Toshiba, Aluxs en Luman.Design LED toepassingen. Speciale LED vormgeving.Kwaliteits LED verlichting.

Frisomat Industriebouw

Stokerijstraat 79 -2110Wijnegem

Frisomat ontwerpt, ontwikkelt, produceert en bouwt innovatieve industriële gebouwen vervaardigd uit koudgewalst, gegalvaniseerd staal. Reeds 30 jaar ervaring en meer dan 20.000 referenties wereldwijd.

R-cotec

Slekkenstraat 4 -9120Beveren-waas

Voor installatie van een airco vraagt u best advies aan een erkend installateur.Bij R-cotec bent u aan het juiste adres. Sinds de oprichting in 1991 is ons bedrijf uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de sector.

De Beck Koeltechniek

Kleine Heide 31c -2811Leest

De Beck Koeltechniek BVBA is vooral gespecialiseerd in: airconditioning, koeling, ventilatie en malkkoeltanks.

Verschueren Frans

Eikendreef 6 -2820Bonheiden

NV Verschueren is een zaak die jarenlange ervaring heeft opgebouwd in algemene elektriciteitswerken, domotica, tuinverlichting en beveiliging.

Beyens Cleaning

Markgravelei 43 -2018Antwerpen

Onze activiteiten bestaan vandaag uit klassieke schoonmaak, schoonmaak gemeenschappelijke delen, opkuis na verbouwingswerken, eerste opkuis van nieuwbouw, verzegelen van vloeren, onderhouden van parkings, tapijtreiniging, wassen van ramen, koepels...

Dessano

Kapelsesteenweg 250 -2930Brasschaat

Dessano werkt voor vastgoedbeheerders, bedrijven, openbare instellingen en particulieren. Wij hebben ervaring in het schilderen van nieuwbouw en woningen, industriële ondernemingen, appartementcomplexen en monumentale panden.

Algemeen Bouwbedrijf M. Govaerts

Churchilllaan 334 -2900Schoten

govaerts, bouwbedrijf, bouwbedrijf govaerts, bouw, bedrijf, bouwsector, schrijnwerkersbedrijf, huizen, villa, appartement, appartementen, renovatie, renovaties, ramen, deur, deuren, nieuwbouw, bouwen, nieuwbouwappartementen, ééngezinswoningen, renova

Eti Vandenven

Griffier Schobbenslaan 2 -2140Borgerhout (antwerpen)

Industriële automatisering, Havenuitrustingen, Petrochemische uitrustingen, Transport automatisatie, Utiliteitsgebouwen, Bordenbouw, Lage stroom cabines...

Flint

Kleine Goddaard 14 -2000Antwerpen

J & C Spentek

Kontichsesteenweg 45 -2630Aartselaar