U zocht op: leveranciers industriele renovatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Eti Partner

Griffier Schobbenslaan 2 -2140Borgerhout (antwerpen)

HVAC technieken, warmtepompen, airconditioning, klimatisatie, ventilatie, sanitair, verwarming

Task Industriele Milieutechnieken

Kerkhofstraat 33 -2220Heist-op-den-berg

Task ontwerpt en realiseert installaties op het gebied van industriële luchtzuivering, geurbestrijding, afvalwaterzuivering en waterbehandeling. Renovatie en optimalisatie van bestaande installaties. Van advies tot en met sleutel-op-de-deur units.

Kenis Industriebouw

Oude Haegevelde 32 -2150Borsbeek

kenis industriebouw, staalconstructies, dak en gevelbekledingen,.. kenis industriebouw industriebouw gevelbekledingen building bouw loods loodsen kenis stallen dakbekledingen gevelreparaties hal hallen stal staal

Belgian Laser Company - Blc

Bredastraat 149 -2060Antwerpen 6

BLC uw partner in het Antwerpse voor precisie lasersnijden van plaatmateriaal, las- en montagewerk, plooien, boren, tappen, graveren, trommelen, glasparelstralen, enz. BLC FAST! is onze 24/24u expressdienst voor uw dringende stukken.

Elektro Wouters

Bareelstraat 79 -2580Beerzel

Zoekt u een flexibele elektrospecialist met ervaring? Elektro Wouters bouwt al meer dan veertig jaar aan zijn reputatie. Kwaliteit en service aan een eerlijke prijs: dat zijn onze kernwoorden.

Eti Vandenven

Griffier Schobbenslaan 2 -2140Borgerhout (antwerpen)

Industriële automatisering, Havenuitrustingen, Petrochemische uitrustingen, Transport automatisatie, Utiliteitsgebouwen, Bordenbouw, Lage stroom cabines...

Verschueren Frans

Eikendreef 6 -2820Bonheiden

NV Verschueren is een zaak die jarenlange ervaring heeft opgebouwd in algemene elektriciteitswerken, domotica, tuinverlichting en beveiliging.

Fabrieksschouwenonderneming Frans Eyckmans En Zonen

August Cannaertsstraat 22 -2260Westerlo

Wij hebben de nodige expertise en materialen in huis voor de bouw van schoorstenen, al dan niet met vuur- of zuurbestendige binnenwanden in baksteen, metaal of kunststof.

Cool It

Moerstraat 55 -2970īs Gravenwezel

Ons COOL IT service- en onderhoudsteam staat alle dagen voor u klaar. Wij zijn uitgerust met de allernieuwstre computergestuurde diagnosetechnieken om efficiënt problemen op te lossen. Bij sommige installaties is het zelfs mogelijk om...

Smet Jet

Nijverheidsstraat 3 -2260Oevel

Als wettelijk erkend overbrenger van gevaarlijke en niet-gevaarlijke afvalstoffen, vaste en vloeibare stoffen, slib en afvalolie, zoekt onze firma de meest economische en milieuverantwoorde oplossing voor het vervoer en de verwerking.

Algemeen Bouwbedrijf M. Govaerts

Churchilllaan 334 -2900Schoten

govaerts, bouwbedrijf, bouwbedrijf govaerts, bouw, bedrijf, bouwsector, schrijnwerkersbedrijf, huizen, villa, appartement, appartementen, renovatie, renovaties, ramen, deur, deuren, nieuwbouw, bouwen, nieuwbouwappartementen, ééngezinswoningen, renova

Flint

Kleine Goddaard 14 -2000Antwerpen