U zocht op: leveranciers industriele renovatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


P&l Cleaning

Hanegraefstraat 18 -2050Antwerpen 5

Een hogere kwaliteits- en servicenorm voor de schoonmaak van uw gebouw door strikte opvolging van ons personeelGrondige analyse van de noden van uw bedrijf. Deskundig personeel + constante follow up.Regelmatige bijscholing op gebied van vakkennis

Omniworx

Populierenlaan 49 -2630Aartselaar

Omniworx is een algemene bouwfirma uit Aartselaar die al uw bouwprojecten en renovatiewerken tot een goed einde brengt. U kan bij ons terecht voor uw volgende renovatie, oprijlaan of reparatie aan het huis. Wij bieden u een professionele service.

Eti Partner

Griffier Schobbenslaan 2 -2140Borgerhout (antwerpen)

HVAC technieken, warmtepompen, airconditioning, klimatisatie, ventilatie, sanitair, verwarming

Ledlite1

Antwerpsestraat 480 -2850Boom

Professionele LED-verlichting voor privé, kantoor en industrie. Ledverlichting Merken Artecta, Toshiba, Aluxs en Luman.Design LED toepassingen. Speciale LED vormgeving.Kwaliteits LED verlichting.

Kenis Industriebouw

Oude Haegevelde 32 -2150Borsbeek

kenis industriebouw, staalconstructies, dak en gevelbekledingen,.. kenis industriebouw industriebouw gevelbekledingen building bouw loods loodsen kenis stallen dakbekledingen gevelreparaties hal hallen stal staal

Belgian Laser Company - Blc

Bredastraat 149 -2060Antwerpen 6

BLC uw partner in het Antwerpse voor precisie lasersnijden van plaatmateriaal, las- en montagewerk, plooien, boren, tappen, graveren, trommelen, glasparelstralen, enz. BLC FAST! is onze 24/24u expressdienst voor uw dringende stukken.

R-cotec

Slekkenstraat 4 -9120Beveren-waas

Voor installatie van een airco vraagt u best advies aan een erkend installateur.Bij R-cotec bent u aan het juiste adres. Sinds de oprichting in 1991 is ons bedrijf uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de sector.

De Beck Koeltechniek

Kleine Heide 31c -2811Leest

De Beck Koeltechniek BVBA is vooral gespecialiseerd in: airconditioning, koeling, ventilatie en malkkoeltanks.

Eti Vandenven

Griffier Schobbenslaan 2 -2140Borgerhout (antwerpen)

Industriële automatisering, Havenuitrustingen, Petrochemische uitrustingen, Transport automatisatie, Utiliteitsgebouwen, Bordenbouw, Lage stroom cabines...

Profina

Leo Duboisstraat 43 -9280Lebbeke

Wij zijn een onafhankelijk verzekeringskantoor!

Flint

Kleine Goddaard 14 -2000Antwerpen

P.e.c. International

Anthonis De Jonghestraat 6a -9100Nieuwkerken-waas

Sinds meer dan 20 jaar zijn we actief als leverancier/producent van professionele producten en systemen voor renovatie en restauratie van gebouwen en monumenten.