U zocht op: leveranciers industriele renovatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Axor

Goolderheideweg 9 -3950Bocholt

Industriebouw AXOR nv richt zich op het leveren en plaatsen van staalconstructies, fabriekshallen, magazijnen, toonzalen , garages, kantoren, ... Naast nieuwbouw heeft AXOR nv ook verschillende referenties van RENOVATIES van bestaande gebouwen.

Ac Facilities

Seinhuisstraat 3 -3600Genk

America Clean is al sinds jaren tachtig als schoonmaakbedrijf een begrip in Genk en omgeving. Waar oorspronkelijk de nadruk op glasreiniging lag, zijn we ondertussen uitgegroeid tot een dienstenbedrijf met een uitgebreid aantal activiteiten

Gielen Ronny Industrievloeren En Betonkelders

Broekkantstraat 60 -3660Opglabbeek

Gegoten betonconstructies zijn dé ideale oplossing voor uw bedrijf. Zowel voor de industriesector als voor de landbouwsector biedt een betonconstructie tal van mogelijkheden. Zoekt u een aannemer voor graanopslagplaatsen of loskades?

Inboco

Kettingbrugweg 50 -3950Kaulille

We bieden u een totaalpakket in staalconstructies en industriebouw. Wij zorgen voor alles: van ontwerp tot de volledige montage. Ook grotere projecten schrikken ons niet af. Door onze flexibele werkwijze spelen we snel in op al uw wensen.

Jaraco

Bedrijfsstraat 1209 -3660Opglabbeek

Jaraco te Opglabbeek (Limburg) is een jong bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van industriele bouwprojecten in staal. Hiernaast worden ook renovaties van industriele gebouwen en bouwprojecten in prefab beton uitgevoerd.

Straalwerken Linssen

Energielaan 11 -3650Dilsen-stokkem

Straalwerken Linssen is een familiebedrijf, gespecialiseerd in de straaltechnieken `droogijsstralen` en `zandstralen onder lage druk`.

Josche

Cobbestraat 19 -3960Bree