U zocht op: leveranciers industriele renovatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ac Facilities

Seinhuisstraat 3 -3600Genk

America Clean is al sinds jaren tachtig als schoonmaakbedrijf een begrip in Genk en omgeving. Waar oorspronkelijk de nadruk op glasreiniging lag, zijn we ondertussen uitgegroeid tot een dienstenbedrijf met een uitgebreid aantal activiteiten

Gielen Ronny Industrievloeren En Betonkelders

Broekkantstraat 60 -3660Opglabbeek

Gegoten betonconstructies zijn dé ideale oplossing voor uw bedrijf. Zowel voor de industriesector als voor de landbouwsector biedt een betonconstructie tal van mogelijkheden. Zoekt u een aannemer voor graanopslagplaatsen of loskades?

Jafor

Groeningenweg 13 -3590Diepenbeek

Bent u op zoek naar een goede oplossing voor het inrichten van uw magazijn of werkplaats? JAFOR is hierin de partner die u zoekt.Als onafhankelijke verdeler staat JAFOR garant voor oplossingen.Samen met sterke Europese fabrikanten, allen top in ...

Jaraco

Bedrijfsstraat 1209 -3660Opglabbeek

Jaraco te Opglabbeek (Limburg) is een jong bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van industriele bouwprojecten in staal. Hiernaast worden ook renovaties van industriele gebouwen en bouwprojecten in prefab beton uitgevoerd.

Bouwonderneming Rcc

Frans Tittelmansstraat 12 -3500Hasselt

Reamas

Weilgenstraat 2 -3700Tongeren

Libra Services

Kempische Steenweg 301 -3500Hasselt

Wij zijn een vernieuwend schoonmaakbedrijf dat klantentevredenheid hoog in het vaandel draagt, waarbij we steeds dienstverlening aanbieden van het hoogste niveau dit zowel voor particulieren als voor bedrijven.