U zocht op: leveranciers industriele stellingen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


His Services - Handmatige Industriële Schoonmaak

Corbeillestraat 12 -2235Hulshout

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Kaiser + Kraft

Jan Emiel Mommaertslaan 20 -1831Diegem

Wij bieden u individuele E-business oplossingen die op uw eisen en doelen zijn afgestemd. In meer dan 200 e-projecten met tot 30 verschillende formats en ca. 25 verschillende classificaties konden klanten naar tevredenheid worden bediend.

Iris

Bazellaan 5 -1140Brussel 14

In de decennia die volgden, breidde de onderneming haar serviceportefeuille uit met schoonmaakactiviteiten (Cleaning), multi-technische diensten (Building) en onderhoud van groene zones (Greencare).

Felin

Maalderijstraat 5 -2840Rumst

Felin verkoopt totaaloplossingen voor magazijninrichting. Als niet merkgebonden leverancier geven wij advies op maat. Wij zorgen voor een vlekkeloze installatie van allerlei magazijnsystemen en zijn beschikbaar voor onderhoud en training.

Bedrijfsbouw En Projectbouw Verelst

Klein Boom 15 -2580Putte

Dit alles stelt Industriebouw Verelst in staat om alle uitdagingen binnen de sector van de industriële bouw aan te gaan en tot een goed einde te brengen.Hiermee is Industriebouw Verelst de ideale “bouwpartner” voor U.

Stadsbader

Antoon Van Osslaan 1 -1120Brussel

CEI behoort tot de Koninklijke BAM groep nv, Benelux-marktleider in de bouwsektor. één van de belangrijkste Europese bouwgroepen met 30 000 medewerkers wereldwijd. CEI, bouwonderneming en onderdeel van de Koninklijke BAM groep nv

Fabrieksschouwenonderneming Frans Eyckmans En Zonen

August Cannaertsstraat 22 -2260Westerlo

Wij hebben de nodige expertise en materialen in huis voor de bouw van schoorstenen, al dan niet met vuur- of zuurbestendige binnenwanden in baksteen, metaal of kunststof.

Bouwbedrijf Aerts Stefan

Impulsstraat 18 -2220Heist-op-den-berg