U zocht op: leveranciers industriele ventilatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Pluimers Isolatie Belgie

G. Demeurslaan 112 -1654Beersel

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Engie Cofely

Koning Albert Ii-laan 30 -1000Brussel 1

Cofely Services geldt vandaag als marktleider in energiebeheer, langetermijntechnischbeheer en facility management in België. Zo ontwikkelt en implementeert de onderneming innovatieve en duurzame oplossingen voor de industrie, infrastructuur- en...

Abb

Hoge Wei 27 -1930Zaventem

ABB Benelux is de lokale vertegenwoordiging van het wereldomvattende ABB-concern. Wij zijn marktleider op de gebieden energie- en automatiseringstechnologie en helpen nutsbedrijven, industriële klanten en eindgebruikers hun prestaties te verbeteren..

V.g. Plastics

Pierre Gasseestraat 11 -1080Brussel 8

Onze sterkste troeven: Jarenlange ervaring, ruim assortiment met een grote stock, ruime parking, en eigen beheer. Uw partner in realisatie van nieuwbouw of renovatie.

Nederman

Bergensesteenweg 181 -1600Sint-pieters-leeuw

Nederman is een toonaangevende leverancier van producten, systemen en diensten in de sector van milieuvriendelijke technologieën. Wij zijn gespecialiseerd in industriële luchtfiltratie en recyclage-oplossingen.

Edf Luminus

Rue Du Marquis 1 -1000Brussel

Door uw gas en elektriciteit in de handen van Luminus te leggen, krijgt u het energiebeheer zoals u het wilt. Rationeel, want u baseert zich op analyse, inzicht en controle. En optimaal, want u verbruikt en betaalt op maat van uw bedrijf.

Core Concept

Albert Van Cotthemstraat 64 -1600Sint-pieters-leeuw

Core Concept is een bedrijf dat zich vakkundig toelegt op professionele keukens en koeling. Wij garanderen een competente en efficiënte opvolging, vanaf het ontwerp tot de oplevering van uw grootkeuken.

Cegelec

Bourgetlaan 44 -1130Brussel

Cegelec is een internationale onderne-ming die technologische diensten enoplossingen levert aan bedrijven enoverheden.Cegelec biedt doeltreffendeoplossingen aan op de volgende gebie-den: Energie, Elektriciteit, Automati-sering ...

Domo-solutions

Boondaalse Steenweg 406 -1050Elsene

La Vidange Loiseau

Vilvoordsesteenweg 94/a -1120Brussel

Erkend door de 3 gewestenToxische & niet-toxische productenReinigen & ontstoppen met hoge drukSpeciaal aangepaste voertuigen.voor moeilijk bereikbare plaatsenReinigen - OntgassenVersnijden - Neutraliseren

Starex

Imperiastraat 8 -1930Zaventem

Services Janssens

Grensstraat 166 -1970Wezembeek-oppem

Bedrijf van ontstopping , -7jaar ervaring in ontstoppingen van leidingen, wc , afvoer , riool, badkamer , gootsteen , , in het vlaamse gewest , leuven , gent , antwerpen , enz , vatse prijzen tussen 119€ en 220€

Brioval

Sterstraat 38 -1180Brussel 18

Brioval is actief in verwarming, sanitair , elektriciteit, ventilatie en hernieuwbare energie. Het bedrijf Brioval is opgegroeid naar een team van 15 personen. Ieder persoon heeft zijn eigen kwaliteiten en ervaring.