U zocht op: leveranciers isolatie nieuwbouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Geldhof - Vermeersch

VenetiËlaan 51 A -8530Harelbeke

Voor dak- en gevelbeplating van gebouwen met een grote oppervlakte, zoals industriële panden, landbouwloodsen of industriegebouwen, heeft u een partner nodig met een aangepast machinepark en voldoende geschoolde medewerkers.

Calmix

Hof Ter Weze 32 -8800Roeselare

Calmix is Belgisch marktleider in vloeichape, vloerisolatie en egaline. Wij bieden de geschikte oplossing voor ieder bouwproject (nieuwbouw of renovatie). De vloeichapes zijn zelfnivellerend, vlakker, veel sterker dan traditionele chapes en kunnen ..

Vermaco

Vaart Rechteroever 195 -9800Deinze

Vermaco bvba - Deinze Sinds de oprichting in 1986 heeft Vermaco bvba een jarenlange ervaring opgebouwd en kan het bedrijf trots zijn op reeds 2.500 referenties. U kunt er terecht voor dakwerken voor zowel nieuwbouw als renovatie, maar ook voor de pla

Anthony De Ridder

Pierlapont 88 -8210Zedelgem

De firma BVBA De Ridder is gespecialiseerd in het uitvoeren van allerhande elektriciteitswerken, dit voor zowel nieuwbouw- als voor renovatieprojecten waarbij altijd een snelle en klantvriendelijke service wordt geboden aan een correcte en eerlijke prijs.

Algemene Bouwonderneming Demeyer

Kwadeplasstraat 83 -8020Oostkamp

DM Zwembaden is gespecialiseerd in zwembadplaatsing, -onderhoud en -renovatie. Maar ook (en vooral) in pvc-afdichtingen. Voor zwembaden, vijvers, onder- en bovengrondse spaarbekkens, en platte daken.

Algemene Bouwonderneming Luc Scherpereel

Molenstraat 203 -8710Wielsbeke

Als algemene bouwonderneming realiseren we residentiële projecten, industriële projecten en utiliteitsbouw. Wij zijn gespecialiseerd in ter plaatse bekiste en gestorte betonconstructies.

Groep Huyzentruyt

Wagenaarstraat 33 -8791Waregem

Huyzentruyt is een woningbouw bedrijf met familiale aanpak. Bezoek ons kijkdorp. Meer dan 90 jaar ervaring in woningbouw. Welcome to Woningbouw Huyzentruyt

Lein Gebroeders

Statiestraat 67 -8980Zonnebeke

De firma Lein Aluminium is fabrikant en installateur van ramen, deuren en veranda`s

Vens Invest

Kortrijksteenweg 16 -8750Wingene

Bavastuc

Schoendalestraat 115 -8793Waregem

Bavastuc, een stukadoorsbedrijf dat zowel binnen- als buitenbepleistering inclusief gevelisolatie volledig afwerkt tot in de puntjes.Wij zijn gespecialiseerd vooral in renovatie, maar zeker ook in nieuwbouw.