U zocht op: leveranciers kantoormeubilair

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Kaiser + Kraft

Jan Emiel Mommaertslaan 20 -1831Diegem

Wij bieden u individuele E-business oplossingen die op uw eisen en doelen zijn afgestemd. In meer dan 200 e-projecten met tot 30 verschillende formats en ca. 25 verschillende classificaties konden klanten naar tevredenheid worden bediend.

Kinnarps (belgium)

Heide 15 -1780Wemmel

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

Gaerner

Emiel Mommaertslaan 20 -1831Diegem

Gaerner is een van de toonaangevende B2B-postorderbedrijven voor bedrijfsuitrusting in Europa. Het productenpalet omvat ongeveer 35.000 producten.

overtoom International Belgium

Industrielaan 30 -1740Ternat

Alles wat u nodig heeft voor kantoor, magazijn, werkplaats en terrein. 40.000 artikelen uit voorraad, snel en volgens afspraak.

Manutan

Industrielaan 30 -1740Ternat

Online verkoop van bedrijfs- en kantoormateriaal voor professionelen.

Manutan

Bergense Steenweg 1424 -1070Anderlecht

Manutan-Overtoom is marktleider in de bevoorrading van gebruiksgoederen voor industrie, magazijn, werkplaats en kantoor. Manutan-Overtoom levert een zeer breed productaanbod, scherpe inkoopprijzen en een persoonlijke dienstverleni

Imc - Independent Moving Company

Kouterveldstraat 2 -1831Diegem

Verhuizen van de inhoud van grote kantoorgebouwen is de kernactiviteit van BlueBridge Services. Ons bedrijf Independent Moving Services neemt die verhuizingen in handen. We spreken over ‘geïntegreerde verhuizingen’.

Grimbergs Verhuisbedrijf

Verbrande Brugsesteenweg 54 -1850Grimbergen

Grimbergs Verhuisbedrijf in Grimbergen (Vlaams-Brabant) biedt een opslagplaats voor meubilair en andere spullen aan particulieren en bedrijven.

Green Concept & Services

Soldatenstraat 84 -1082Sint-agatha-berchem

Verhuur, verkoop en onderhoud van pantenInterieurbeplantingen, Landschapsburelen, kantoorbeplantingen, BinnentuinenAardecultuur - Hydrocultuur.KunstplantenRuime keuze aan plantenbakkenKerstbomen + Kerstversieringen# Interieurbepl

Relco

Parc Industriel(w-b) 10 -1440Braine-le-château

Relco is een Belgische onderneming die ruim 35 jaar gespecialiseerd is in materiaal en toestellen voor het aanbrangen en overdragen van vloeistoffen.

Nearly New Office Facilities

Radiatorenstraat 1 -1800Vilvoorde

D&C services is een dienstverlenende onderneming gespecialiseerd in verhuismanagement en inrichtingsmanagement. Van inventarisatie van behoeften tot co?rdinatie van alle inrichtingswerken verzorgt D&C services de nodige activiteiten.

All Office Concept International

Nieuwe Gentsesteenweg 10 -1702Dilbeek

Oplossingen voor het moderne kantoor.

Trekels Consulting

Wielrijderslaan 34 -1150Sint-pieters-woluwe

So-home

Atomiumlaan 1 -1020Brussel

Transmoove

J. Monnetlaan 1 -1800Vilvoorde

Your Mover Vandergoten is gespecialiseerd in nationale en internationale priv?- en kantoorverhuizingen. Via het zusterbedrijf, Your Mover Logistics : opslag van priv?- en kantoormeubilair, uitleveringen en montages van nieuw meubilair.

Scl

Vinkestraat 31 -1981Zemst